Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini açtı

Yurtiçi ve yurtdışında şube sayısını hızla artıran Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı.

12 yıl önce İzmir'de kurulan Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışında şube sayısını hızla artırırken 2016 yılında İstanbul'da faaliyete başladı. Deneyimli hekim kadrosu, ileri teknoloji kullanımı ve empatiye dayalı hizmet anlayışıyla gözün tüm branşlarında hizmet veren BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.

2004 yılında İzmir'de önce Çankaya, ardından Hatay ve Şirinyer şubelerini açan, 2007'de Diyarbakır'da faaliyete başlayan BATIGÖZ, ülkemizde geniş bir alana yayılmaya ve daha fazla hastaya hizmet vermeye başladı. 

2009 yılında yurtdışında da yatırım yapma kararı alan BATIGÖZ, 2010 yılında Romanya'nın başkenti Bükreş'te ilk yurtdışı yatırımını gerçekleştirdi. 2011'deyse Kuzey Irak'ın kalbi Erbil'de faaliyete başladı. Bölgeden gelen talepler doğrultusunda 2014 yılında Süleymaniye'de bir hastane daha açtı.

Geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanan ve Anadolu yakasında yer alan Altunizade'de bu yıl faaliyete başlayan BATIGÖZ Sağlık Grubu, önümüzdeki aylarda İstanbul'daki yatırımlarına yenilerini eklemeyi planlıyor. 

Sağlık Bakanlığı'nın sektörel yönlendirme ve teşvikleri çerçevesinde Medikal Turizme dair yatırımlarına da devam edecek olan Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, hedeflerinin Türkiye'ye gelecek yabancı hastalara en iyi şekilde hizmet vererek, ülkemizin adının duyurulmasına katkıda bulunmak olduğunu belirtirken, 2016 yılının diğer hedefleri arasında yapımına devam edilmekte olan Batman ve Manisa hastanelerinin açılışlarını da gösteriyor. BATIGÖZ, SGK kapsamında da hizmet sağlıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir