Bursagaz, 2013-2014 faaliyet raporunu yayınladı

Bursagaz, şeffaflık ilkesi gereği iki yılını raporlayıp kamuoyuna sundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Alman enerji devi olan EWE AG’nin yüzde 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz iki yıl boyunca yaptığı çalışma ve projelerini içeren 2013-2014 faaliyet raporunu yayınladı.  
 
Hayata geçirdiği projeler ve yenilikçi uygulamalarıyla öne çıkan Bursagaz şeffaflık ilkesinin bir gereği olarak 2013 ve 2014 yılını kapsayan faaliyet ve çalışmalarını Faaliyet Raporu haline getirerek kamuoyunun dikkatine sundu. Rapora göre Bursagaz, kurum alt yapı çalışmaları sonucunda 2014 yılı sonu itibariyle 373 kilometre uzunluğundaki çelik hat, 3 bin 567 kilometre uzunluğunda polietilen ana hat, bin 115 kilometre uzunluğundaki servis hattı ile 850 binden fazla müşteriye hizmet sundu. Sürekli ve güvenli doğalgaz arzını sağlamak amacıyla yapılan acil çağrılara 15 dakika gibi kısa bir sürede müdahale eden Bursagaz, 2013 yılında devreye aldığı Ofissiz Hizmet sayesinde hizmeti müşterilerinin ayağına götürerek sektöre yön veren bir projeyi hayata geçirmiş oldu. 
 
Köy okullarını yeniliyor 

Şirket sadece alt ve üst yapı çalışmalarıyla değil kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ve insana yatırım yapan anlayışıyla da ön plana çıktı. Her yıl gelecek nesillere çevre bilincini aşılamak için Çevre Konulu bilgi yarışması düzenleyen Bursagaz 5 yıldır da köy okulu yenileme projesiyle köy okullarını yenileyerek Milli Eğitim’e kazandırmaya devam ediyor. İki yıllık sürede insan kaynakları sistemini de yeniden yapılandıran Bursagaz 2013 yılında Great Place to Work araştırması kapsamında Türkiye’nin en iyi 3. İşvereni olurken 2014 yılında ise aynı kapsamda birincilik ödülü alarak Türkiye’nin en iyi işvereni kulvarına yükseldi.   
 
Tola: "Şeffaf bir yönetim tarzı izliyoruz"

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, kurum olarak açık ve şeffaf bir yönetim tarzı izlediklerini belirterek faaliyet raporunu da bu kapsamda yayınladıklarını söyledi. Kurum olarak tüm çalışma ve faaliyetlerini detaylı bir şekilde sundukları raporun sektör ve ilgili kuruluşlar için de rehber özelliği taşıdığını hatırlattı. Bursagaz’ın dinamik bir kurum olarak kendini sürekli geliştirmeye odaklanarak çalıştığını kaydeden Tola, "Tüm bu faaliyetleri sürdürürken paydaşlarımızın ve kamuoyunun denetimine açık bir yapıda olmaya özen gösteriyor ve bu raporu da bu kapsamda yayınlıyoruz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir