Cigna Finans müşterilerini dinledi

Cigna Finans, müşterilerinin beklenti ve önerilerini daha yakından dinleyerek mevcut iş süreçlerini bu doğrultuda geliştirmek üzere müşterileriyle bir araya geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi Cigna Finans, müşterilerinin öneri ve yorumlarını dinlemek üzere geçtiğimiz günlerde “Deneyim Haritası” etkinliğini gerçekleştirdi. Yıl içerisinde sürekli yapılan bu çalışmayla müşteri memnuniyetinin en iyi noktaya ulaştırılması hedefleniyor. 

Cigna Finans, müşterilerinin beklenti ve önerilerini daha yakından dinleyerek mevcut iş süreçlerini bu doğrultuda geliştirmek üzere İstanbul Marriot Hotel Asia’da müşterileriyle bir araya geldi. İki gün süren çalışmaya müşterilerin yanı sıra uzmandan Genel Müdür Yardımcısına kadar şirketin tüm birim ve fonksiyonlarını temsil eden 30’un üzerinde çalışan da katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, görüşmelerde Cigna Finans müşterilerinin Hayat ve Ferdi Kaza ürünlerini satın almaya karar verdiği andan itibaren satış sonrasındaki süreci de kapsayan sürede yaşadığı deneyim tüm detaylarıyla ele alındı. Bu süreci her adımıyla dile getiren müşterilerin olumlu olumsuz geri bildirimleri ve önerileri çalışmaya katılan uzmanlar tarafından analiz edilerek bir harita haline getirildi.