Dalgakıran, 50. yılında 130 ülkeye ulaştı

Dalgakıran Kompresör, Hannover Messe Comvac 2015 Fuarı'nda yeni anlaşmalar yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin köklü sanayi kuruluşlarından Dalgakıran Kompresör, makine dünyasının en büyük sanayi fuarı olan ve geçtiğimiz Nisan ayında yaklaşık 250 bin kişi tarafından ziyaret edilen Hannover Messe Comvac  2015'e damgasını vurdu.

Bu sene 50. yaşını kutlayan şirket,  fuarda gerçekleştirdiği  yeni anlaşmalarla, ihracat yaptığı ülke sayısını 130'a çıkarttı.

Dalgakıran Kompresör, 50. Kuruluş yıldönümünü, dünyanın en büyük sanayi fuarı olan 'Hannover Messe Comvac 2015'te,şirketin Onursal Başkanı Ömer Dalgakıran, Yönetim Kurulu Başkanı  Adnan Dalgakıran ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Dalgakıran ile birlikte, dünyanın birçok ülkesinden gelen iş ortaklarının katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Firmanın Satış ve Satış Sonrası Operasyonlar Direktörü Elif Şaşmaz, 1965 senesinde kurulan Dalgakıran'ın, geride bıraktıkları 50 yılda Türk sanayi ve ihracatında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.  Şaşmaz, "Yarım asır boyunca, Türkiye'nin teknoloji ile kalkınacağına olan inancımızı asla kaybetmedik.  Bu düsturla yaptığımız üretimle, ihracatımızı her geçen gün artırmayı ve dünyanın hemen her ülkesinde var olmayı hedefleyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 2001'den beri katıldıkları Hannover Messe  Comvac  Fuarı'nın, bu yıl kendileri için son derece faydalı geçtiğini vurgulayan Şaşmaz, sergiledikleri yeni ürünlerle, Avustralya'dan Avrupa'ya, Amerika'dan Kore'ye kadar birçok kıta ve ülkedeki firmalarla yeni iş bağlantıları kurarak,ihracat yaptıkları ülke sayısını 130'a çıkarmayı başardıklarını sözlerine ekledi.