Emlak Çadırı kapılarını açıyor

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar 31 Mayıs'ta "Emlak Çadırı"nda satışa sunulacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Emlakcadiri.com açıklamasına göre, bu yıl ilki düzenlenecek Emlak Çadırı’nda, konutlar 99 bin liraya liraya, VIP ofisler 149 bin liraya ve cadde dükkanlar 199 bin liraya satışa çıkarılacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı’nın ilki 31 Mayıs 2015 pazar günü yapılacak.

Tamamlanmış ve iskanı alınmış markalı gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri  "Fiyatı siz belirleyin” sloganı ile alıcılarla buluşturmayı hedefleyen Emlak Çadırı, katılımcılarına maket üzerinden değil, görerek beğendiği konut, ofis ya da dükkanı piyasanın çok altında fiyatlarla sunuyor.

Emlakcadiri.com web sitesi üzerinden herkesin başvurabileceği Emlak Çadırı’nda satışa sunulan bağımsız bölümlerde 3 temel şart aranıyor: inşaatının tamamlanmış ve hemen teslim edilebilir, sıfır ve iskanlı olması.

hdsfjkdskgv.jpg

Açıklamada görüşlerine yer verilen İlgi Yönetim Genel Müdürü Murat Gülep, Emlak Çadırı’nda satılan bağımsız birimlerde tek fiyat uygulaması yaptıklarını belirtti. Bu yıl tüm konutları KDV dahil 99 bin liradan, ofisleri 149 bin liradan, cadde dükkanlarını ise 199 bin liradan satışa sunacaklarını ifade eden Gülep, şunları kaydetti:

"Bu avantajlı fiyatların yanı sıra Emlak Çadırı’nda sağladığımız bir diğer avantajımız da piyasanın kendi rayicini kendi belirlemesine imkan tanıyacak şekilde açık artırma düzenliyor olmamız.  Biz, Emlak Çadırı’nda bu ürünlerin hızlı satışı adına dip fiyatlar belirleyip satışa sunuyor ve alıcılarla gerçek fiyatlar üzerinden buluşmalarına olanak tanıyoruz. Bu şekilde gerek yurtiçi gerekse yurtdışı yatırımcı ve kullanıcılara kendi takdir ettikleri fiyatlar üzerinden hemen teslim gayrimenkul yatırımı yapma fırsatı sunmuş olacağız"

Bu konularda ilginizi çekebilir