Eroğlu Holding, 3 projeye 1 milyar TL yatırım yapacak

Hazır giyim alanında Colins, Loft, Mexx markalarıyla tanınan Eroğlu Holding, gayrimenkul alanında üç yeni projeye 1 milyar TL’lik yatırım yapacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Leyla İLHAN

İSTANBUL - Hazır giyim alanında Colins, Loft, Mexx markalarıyla tanınan Eroğlu Holding, gayrimenkul alanındaki yatırımlarını büyütmeyi sürdürüyor. Seyrantepe’de Galatasaray’ın yeni stadının yanında 293.1 metrelik boyuyla Türkiye’nin en yüksek binası Skyland projesini inşa etmeye devam eden Eroğlu Holding, gayrimenkulde 3 yeni proje yapmaya hazırlanıyor. Bu projelerden iki tanesinin konut olacağını ve İstanbul’un Güneşli ve Kartal bölgelerinde olacağını aktaran Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Antalya bölgesinde ise AVM projesi yapacaklarını açıkladı. Eroğlu, 3 projeye 1 milyar TL yatırım yapacaklarını belirtti. 

Skyland’ın yüzde 65’i satıldı 

Rezidans, otel, home ofisten oluşan 800 milyon dolarlık Skyland projelerinin yüzde 50’sini satışa çıkardıklarını kaydeden Eroğlu, satışa çıkan etabın ise yüzde 65’nin satıldığını anlatarak “Satışa çıkan 1000 rezidanstın yüzde 70’i satılırken, ofiste ise yüzde 35 satışa ulaştık” dedi. Ocak başında teslimlerin başlayacağı projede metrekare satış fiyatının 5 bin 500-6 bin 500 dolarlar seviyelerinden 10 bin 500-12 bin 500 TL seviyelerine çıktığını söyleyen Nurettin Eroğlu, projeye özellikle hakemler ve antrenörlerden ilgi olduğunu ifade etti. Eroğlu, projenin otel olarak değerlendirilecek kulesine ise Körfez bölgesinden ciddi talep aldıklarını da kaydetti. 

Grubun merkezini taşıyacak 

Skayland’in temelini kazarken “maden bulduk” diyen Nurettin Eroğlu, şöyle konuştu: “En sert granitin bile 3 kat sert bir zemin çıktı. Neredeyse 1.5 yıl uğraştık. Oturanlar rahatlıkla oturabilir. Biz de Yenibosna’da bulunan grubun merkezini buraya taşıyoruz.” Nurettin Eroğlu: yaklaşık 90 bin metrekare kiralanabilir alana sahip dikey ve yatay ofislerin yanı sıra 40 bin metrekarelik kiralanabilir alanda sosyal yaşam alanları lüks restoran ve kafelerden oluşan Skyland projesinde, meydanın yanı sıra bir çok özel markalara ev sahipliği yapacak bir de konsept AVM’nin olacağını söyledi. 

Orman ve boğaz manzarası sunuyor 

Her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri sunan Skyland İstanbul’da, ister Belgrad Ormanı’nı isterse İstanbul Boğazı’nı görmek isteyenlere göre tasarlanan terasların olduğunu belirten Eroğlu, “Geniş balkonlarıyla yaşam alanlarını büyüten ve yaz-kış sakinlerine yemyeşil manzaraya karşı uyanma imkanı veren Teras Evler, yaklaşık 12 bin metrekare toplam alanı, ince detaylarla döşenmiş daireleri ve sosyal yaşam alanlarıyla stresten uzak bir hayat sunuyoruz” diye konuştu.

Yüzde 0,69 faizle ödeme kolaylıkları

Skyland İstanbul lokasyonuyla dikkat çekerken, sağladığı imkanlarla da karma bir yaşam alanı sunuyor. Skyland İstanbul, rezidans sakinlerine, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa mekanlarının yanı sıra 3 bin 500 araçlık otoparkı ve proje alanına iki farklı giriş gibi detaylarla yaşam kolaylaştırmayı hedefl iyor. Skyland İstanbul, hiç peşinatsız yüzde 0,69 faiz oranıyla yatırım imkanı sunuyor. Skyland İstanbul’un ofisleri birleştirilerek her katta 83 metrekare ila 2 bin metrekare arasında istenilen büyüklükte ofislere ulaşılabiliyor. Proje, banka kredisiz 48 ay sıfır faizli vade imkânı ile rezidanslarına 165 bin TL, ofislerine ise 249 bin TL peşinat ile sahip olma fırsatı veriyor.

Mexx, yıl sonuna kadar geliyor

TEKSTİL sektöründe Türkiye’de ve uluslararası pazarda Loft ve Colin’s markalarıyla faaliyet gösteren Eroğlu Holding, 2014 yılı sonunda ifl as ettiğini açıklayan Hollanda menşeli moda devi Mexx’i satın almıştı. Mexx için yıl sonunda büyük bir lansmana hazırlandıklarını açıklayan Nurettin Eroğlu, “Şu ana kadar 10 tane yer kiraladık. 5’inin dekorasyonu devam ediyor. İstiklal Caddesi ve bazı alışveriş merkezlerinde yer alacağız” dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir