Evosoft, bulut tabanlı CRM ve iş yönetimi yazılımı geliştirdi

Şirket geliştirdiği yazılımı önümüzdeki aylarda piyasaya sunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dilek TOPRAK BUZ

ESKİŞEHİR - Eskişehirli yazılım firması Evosoft, firmalar için işini bilgisayar ortamından kolayca bulut ortamına taşıyabilecekleri bulut tabanlı CRM ve iş yönetimi yazılımı geliştirdi.

Evosoft’un 2004 yılından beri firmalara stok-depo yönetimi, cari finans gibi özel yazılım sistemleri geliştirdiğini belirten firma ortağı Ozan Aycan, CRM ve iş yönetim yazılımının ise önümüzdeki aylarda piyasaya sunulacağını söyledi. Yazılımlarını firmalara daha hızlı ve güvenilir bir hizmet vermek adına bulut ortamına taşıdıklarını ifade eden Aycan, “Yazılım, firmaların her yerden, her cihazdan ve her zaman personellerini, işlerini, müşteri ilişkilerini, dokümanlarını, telefon görüşmelerini, fakslarını, maillerini yönetebilmelerini sağlıyor.”dedi. Yazılımın ayrıca sektörel bazda özelleştirilebilme özelliğine sahip olduğunun altını çizen Ozan Aycan, bu sayede avukatlar, doktorlar, servisler, okullar, belediyeler vb. pek çok farklı kurumda kullanılabildiğini vurguladı. 

Hiçbir satın alma maliyeti olmadan kullandığın kadar öde yöntemi ile yazılımın kullanılabileceğini aktaran Aycan, “Bulut bilişim sayesinde firmalar server, altyapı, yedekleme, lisanslama, bakım ve enerji maliyetlerini düşürerek oluşabilecek virüs, spam ve saldırılara daha güvenli bir yazılım kullanabilecek” şeklinde konuştu. 

Yazılımın mobil cihazlara uyumlu olmasının artılarından bahseden Aycan, “mobil uygulama sayesinde sahadaki personeli de çok rahat bir şekilde takip ederek görev ve iş yönetim konusunda personeli anında bilgilendirerek hız sağlamaları mümkün. Firma içi mesajlaşma ve iletişim özelliği sayesinde tüm çalışanlar anlık mesajlaşabiliyor ve görevlerin üzerinde beraber çalışabiliyorlar.” ifadesini kullandı.