Feza Yapı, 40 bin metrekare endüstriyel cephe üretecek

Geçen sene beklentilerinin altında üretim yapan Feza Yapı, bu yıl 40 bin metrekare endüstriyel cephe üretmeyi hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dış cephe giydirme, totem üretimi, ışıklı tabela, baskı gibi hizmetler veren Feza Reklam, firmalara anahtar teslimi işler yapıyor. Firmalarının 42 yıl önce temellerinin atıldığını ifade eden Feza Reklam Genel Müdürü Mehmet Karabulut; "2012 yılında yapı sektörüne de adım atarak, Feza Yapı'yı kurduk. Firmamız, üretimleri ile kişiye ya da kuruma özel yapılar sunuyor. Firmamızın hedefinde,  yeni üretim alanında  kendi sistemleri ile endüstrüyel cepheleri üretmek var. Bu yıl yaklaşık 40 bin metrekare endüstriyel cephe üretmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 

Mehmet Karabulut, "Dış cephenin kompozit, ısıcam giydirmesi, alüminyum doğrama işlerini bütün olarak yapıyoruz. Sinterflex cephe giydirme, terra-cotta cephe giydirme, kompakt laminat cephe giydirme gibi profesyonellik gerektiren cephe kaplama ve giydirme işlerini artık kolaylıkla yapabiliyoruz" dedi. 

Cephe kaplama işini kurdukları bir sistem ile gerçekleştirdiklerini  ifade eden Karabulut, kendi sistemleri ile üretim yapmak için çalışma yaptıklarını aktardı. Karabulut, "Cepheleri normal cephe malzemeleri ile değil de Feza'ya özel sistemler üzerinden yapmak istiyoruz. Toz, ses, ısı gibi çeşitli kademelerde yalıtımları yaparak, cepheyi tamamlamak istiyoruz. Bununla alakalı makineleşmeyi tamamladık sayılır. Kendi sistemimizle, firmamıza özgü cepheler üreteceğiz" şeklinde konuştu. 

Geçtiğimiz yıl yatırımlarına başlayarak, bu yıl devreye aldıkları yeni fabrikaları hakkında bilgi veren Mehmet Karabulut, "Mimarsinan OSB'deki 4 bin 200 metrekaresi kapalı 22 bin metrekaresi açık alana sahip yeni fabrikamızın faaliyete geçmesi ile daha rahat bir çalışma alanına sahip olduk" diye konuştu. 2014 yılının beklentilerinin altında geçtiğini ifade eden Karabulut, bu yıl ise 40 bin metrekare  endüstriyel cephe üretmeyi hedeflediklerini vurguladı.