Groupama'nın Türkiye genel müdürü değişti

Groupama’nın Türkiye’deki şirketleri Groupama Sigorta A.Ş. ve Groupama Emeklilik A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü Francis Desmazes oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Groupama Grubu’nda, 30 Nisan 2017 tarihi itibariyle Groupama Sigorta A.Ş. ve Groupama Emeklilik A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü görevini bırakacak olan Ramazan Ülger’in yerine Francis Desmazes atandı.

1 Mayıs 2017 tarihi itibariyle görevi devralacak olan Francis Desmazes; kariyerine Ernst&Young’ta denetçi olarak başladı. GAN Assurances şirketinde Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Denetim Müdürü ünvanıyla Groupama Grubu’na katılan Desmazes, Gan Assurances şirketinin uluslararası bağlı ortaklıklarında kariyerine devam etti.

Fas’ta Mali İşler ve Bilgi İşlem Müdürü, İtalya’da Genel Sekreter, Mali İşler ve Bilgi İşlem Müdürü ve ardından Genel Müdür Baş Yardımcısı, İspanya’da ise Genel Müdür olarak çalıştı. Fransa’da Uluslararası Müdürlük’te Doğu ve Güney Avrupa ile Afrika Bölgeleri Müdürü oldu.

2000 yılında Allianz Grubu’nun Venezüella ve Kolombiya bağlı ortaklığında CEO, 2009’da ise Kolombiya bağlı ortaklığının Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Allianz Fransa’ya geri dönerek sırasıyla Uluslararası Müdür Yardımcısı & Allianz Afrika Büyüme Müdürü, Allianz Senegal Genel Müdürü ve Afrika Büyüme Müdürü görevlerini üstlendi.

Bu konularda ilginizi çekebilir