Hopi'nin yeni üyesi Kahve Dünyası oldu

Hopi, Kahve Dünyası ile yeme içme sektörüne girdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kahve Dünyası, Hopi üyesi markalar arasına katıldı.

Hopi açıklamasına göre, Türkiye'nin önde gelen kahve zincirlerinden Kahve Dünyası, Hopi'ye üye oldu. Bu iş birliğiyle yeme içme sektörüne de adım atan Hopi, bu sektörde de Paracık kazandırmaya ve katlamaya başladı.

Hopi'liler Kahve Dünyası'ndaki 30 TL ve üzeri siparişlerde 5 Paracık kazanabiliyor ya da 5 Paracık'larını 2 kat değerli harcayabiliyor. Türkiye'deki tüm Kahve Dünyası noktalarında geçerli kampanyadan akıllı telefonuna Hopi indiren herkes yararlanabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, Hopi'nin 3 milyondan fazla kullanıcıya bir yıldan kısa sürede ulaştığını vurguladı. Erbay, şunları kaydetti:

"Her gün 250 bin kişi Hopi'sine bakıyor ve 40 bin kişi Hopi'siyle alışveriş yapıyor. Hopi, Türkiye'de alışveriş alışkanlıklarını kökten değiştirdi. Kahve Dünyası'yla iş birliği yaparak yeme içme sektörüne giriş yapmak bizim için önemli bir adım. Böylece Hopi, günlük hayatta daha fazla yer edinecek. Hedefimiz, akaryakıt ve havayolu ulaşımı sektörlerine de girerek alışveriş deneyimini daha da mükemmelleştirmek."

Kahve Dünyası Satış ve Pazarlama Direktörü Görkem Özer de Kahve Dünyası'nın Türkiye genelinde 140 mağaza ile hizmet verdiğini dile getirdi.

Özer, "Hopi’nin yeme içme sektörüne bizimle girmesinden son derece mutluyuz. Müşterilerimiz artık lezzetlerimizin tadını çıkarırken Hopi'nin avantajlarından da yararlanacak. Hem Paracık kazanacaklar hem de katlayarak harcayacaklar" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir