'ista' Türkiye'de 50 bin haneye ulaştı

Enerji verimliliği faaliyet gösteren Alman şirket ista, 2014 yılı itibariyle, Türkiye’de hizmet verdiği hane sayısını 50 bine çıkardı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2008 yılında Türkiye pazarında faaliyet göstermeye başlayan ista her geçen yıl portföyünü artırıyor. Şirket, hizmet verdiği hane sayısını 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 100 oranında artırırken, 2014 yılında da bu başarıyı devam ettirdi.

Hane sayılarındaki bu önemli artışı “Ürün ve satış sonrası destek kalitesinin yanı sıra yıllara dayanan deneyime” bağlayan ista Türkiye Genel Satış Koordinatörü Mustafa Bekir Akdoğan, konuya ilişkin şunları söyledi: 

“Portföyümüzün 50 bine ulaşması elbette bir tesadüf değildir. ista dünyada enerji verimliliği ve ısı tasarrufu sektörünün öncü ve lider markasıdır. Kat maliklerinin binalarındaki ısı tasarrufuna ve dolayısıyla bütçe tasarrufuna verdikleri önem her geçen gün artıyor. Bu tasarrufu yaparken de yıllara dayanan bir bilgi birikimi ve teknolojik altyapı ile geliştirilen ista ürünleri vatandaşlarımıza çok önemli avantajlar sağlıyor. Portföyümüzü 2015 yılında da 70 bine yükseltmeyi hedefliyoruz.”

Bu konularda ilginizi çekebilir