Kale, Pencere Fuarı'na katılacak

Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini TÜYAP'ta gerçekleştirilecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda katılımcılara sunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kilit ve çelik kapı sektöründe faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, son teknolojiyle üretilen ürünlerini İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda sergileyecek. 

Kale Endüstri Holding'ten yapılan açıklamaya göre, "Tam Kapsam Güvenlik" anlayışıyla alarmdan kasaya, kilitten kapıya, sigortadan pencere ve elektronik sistemlere kadar birçok noktada güvenlik ürünleriyle ön plana çıkan Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda katılımcılara sunacak. 

Geniş bir ürün yelpazesiyle fuarda yer alacak olan Kale Endüstri Holding standında, pencere grubunda Kaldırsür Kaldırmalı Sürme Sistemi, Devrilmeli Sürme Sistemi, farklı teknolojilere sahip olan kilitli kapı sistemleri, alüminyum ve PVC çift açılım sistemleri, pencere motorları bulunacak. Ayrıca Kale Çelik Kapı, Kale Kilit Dış Ticaret ve Kale Kilit'in son dönemde sektör profesyonellerinin ve tüketicilerinin beğenisine sunduğu Retro Çelik Kapı, İ-serisi elektronik kilitler ve Kale İkaz Silindiri de Kale Endüstri Holding standında yer alacak. 

Bu sene 16. kez düzenlenecek olan İstanbul Pencere Fuarı'nı, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı fuarları ile birlikte 99 ülkeden ve Türkiye'nin tüm illerinden yaklaşık 55 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar kapsamında Kale Endüstri Holding standını ziyaret edenleri sürpriz aktiviteler de bekliyor. Keman dinletisi ve dans şovunun gerçekleştirileceği Kale Endüstri Holding standında ziyaretçiler teknik ve estetik ürünleri incelerken eğlenceli zaman da geçirecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir