Kantarcı, yeni ürününü pazara sunmaya hazırlanıyor

Yaptıkları tesis yatırımı sonucu büyüme ivmesini artıran Kantarcı Çelik Raf, bu yıl ise Ar-Ge çalışmalarına ağırlık veriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Devreye aldıkları yeni tesis yatırımı ile hızlı bir büyüme trendi yakalayan Kantarcı Çelik Raf, bu yıl yeni ürün geliştirmeye odaklandı. Depolama ve taşıma sistemlerinde hız ve depolama kapasitesini artırmaya yönelik yoğun Ar-Ge çalışmaları yaptıklarını belirten Turgut Kantarcı, özellikle kayar raf sistemi üzerin odaklandıklarını ve yaptıkları çalışmalarla bu alanda ithalatı azaltmaya katkı sağlayacaklarını iddia etti.

160 kişiyi istihdam ediyor

Geçen yıl yaptıkları yatırımlar ile kapasite artışı sağladıklarını kaydeden Turgut Kantarcı, bu yıl ise Ar-Ge  çalışmalarına ağırlık verdiklerini dile getirdi. Kantarcı, "Yaptığımız kayda değer Ar-Ge çalışmaları sonucu akıllı depolar konusunda müşterilerimize gerek proje gerekse fiyat konusunda avantajlar sunuyoruz. Giydirme depo sistemlerindeki özel profilleri kendi bünyemizde bulunan rollform hatlarmızla ve geniş kalıp yelpazesi ile çekebilme avantajını müşterilere sağlıyoruz. Kayar raf sistemlerinde yaptığımız Ar-Ge çalışmaları sayesinde ithalatı azaltacak ve tamamen yerli üretim olan çözümler sunacağız. Ürünümüzü, 2015 yılında pazara sunmayı planlıyoruz" dedi. Bugün itibarıyla 48 bin metrekare alana sahip iki üretim tesisinde 160 çalışanla faaliyet gösterdiklerini anlatan Kantarcı, sektördeki lojistik, depo, üretim ve dağıtım işletmelerine çözüm ortağı olduklarını belirtti.

Yurt içinde ve dışında seçkin projelerde yer aldıklarını ifade eden Turgut Kantarcı, "Gelişen iç ve dış pazara yönelik yaptığımız yatırımlarla, müşterilerimizin çözüm ortağı olamaya devam ediyoruz. Yurtiçinde Marmara Bölge Müdürlüğü başta olmak üzere yedi bölgede, yurtdışında ise Azerbeycan, Bulgaristan ve Almanya'da satış ofislerimiz ile hedef kitlemizi genişletmeye devam ediyoruz" diye konuştu.