Koton, Beyoğlu'nda üçüncü mağazasını açtı

Koton, özel konsepti ve dikkat çeken dekorasyonu ile Beyoğlu'nda üçüncü mağazasını açarak mağazalarına bir yenisini daha ekledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin moda ve perakende öncüsü olan Koton, stil sahibi koleksiyonları ve yeni açtığı mağazaları ile istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Beyoğlu'ndaki üçüncü mağazasını açan Koton, mağaza sayısını yurt içinde 265'e çıkardı. Yurtdışında da 138 mağazası bulunan şirket bugün 25 ülkede toplam 400'ün üzerinde mağaza ile hizmet veriyor. 

Özel konsepti ve dikkat çeken dekorasyonu ile Koton Beyoğlu mağazası, 84 bin adet ürün stoğu ve 5 binin üzerinde modeli ile moda tutkunlarına kapılarını açtı. Türkiye'nin en yoğun cadde mağazalarından biri olması beklenen Koton İstiklal Beyoğlu Büyük Cadde mağazası, açılışa özel olarak tüm öğrencilere 19 Mayıs'ta geçerli olacak yüzde 30 indirim fırsatı da sundu.

Koton Beyoğlu mağazasında, Koton'un stil sahibi ve yenilikçi koleksiyonlarının yanı sıra 2015 yılında yaptığı özel iş birlikleri ile hazırlanan özel koleksiyonlar da moda severlerin beğenisine sunuluyor. Modern tasarımlarıyla hayranlık uyandıran Dilek Hanif'in Koton için özel olarak hazırladığı ‘Dilek Hanif for Koton' koleksiyonu göz kamaştıran bir gece şıklığı yaratırken, iddalı ve geniş ürün yelpazesi ile yeni makyaj koleksiyonu Koton Beauty de şıklığı tamamlamak için Koton Beyoğlu mağazası ziyaretçilerini bekliyor. 

Ayrıca Tuba Ünsal'ın Minnie'nin stilinden ilham alarak tasarladığı Minnie by Koton ve Disney karakterlerinin çizerlerinden Fabrizio Petrossi'nin resmettiği ‘Minnie ve Mickey İstanbul'da' tişört serisi 2015 özel çocuk koleksiyonları arasında ön plana çıkıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir