Mahall Ankara’nın mağazaları açık artırmayla satılacak

Ankara’nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Mahall Ankara’nın merkezinde yer alan Mahall Meydan’da bulunan 57 mağaza, 28 Mayıs’ta Türkerler İnşaat’ın düzenleyeceği açık artırma ile sahiplerini bulacak.

Açık artırmada, Mahall Meydan’da yer alan 64 mağazanın 57’si satışa sunulacak. Mahall Ankara sakinleri ve ziyaretçilerinin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak restoranlar, kafeler, giyim mağazaları, kitap-kırtasiye mağazaları, teknoloji mağazaları ve marketin yanı sıra kuaför, kuru temizleme, eczane gibi hizmetlerin yer alması planlanan Mahall Meydan mağazalarının açık artırması, 28 Mayıs’ta saat 11.00’de Mahall Ankara satış ofisinde gerçekleştirilecek. Mahall Ankara, 2016 yılında tamamlanacak. 

Dünyanın en saygın mimarlık ofislerinden RMJM ile uluslararası mimarlık ofisi Öncüoğlu-ACP’nin işbirliği ile projelendirilen Mahall Ankara, ofis, konut, mağaza gibi farklı unsurları bir arada sunuyor. 

Ankara’nın konut, ofis ve alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi olan ve mahalle konsepti üzerine kurgulanan Mahall Ankara’da 64 mağazanın yanı sıra 315 adet ofis, 246 adet konut, 191 adet home ofis, 78 adet city suite yer alıyor. 

TOKİ ile hasılat paylaşım modeli çerçevesinde hayata geçirildi

Türkerler İnşaat tarafından TOKİ ile hasılat paylaşım modeli çerçevesinde hayata geçirilen Mahall Ankara, 3 bin metrekarelik açık ve kapalı spor tesisleri, 2 bin 739 araç kapasiteli kapalı otoparkı, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, mağazalar, kafe ve restoranları ile canlı bir sosyal yaşam olanağı da sunuyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir