Odeabank'tan, Rönesans Gayrimenkul'e finansman

Odeabank, Rönesans Gayrimenkul'un İstanbul Küçükyalı'da yaklaşık 200 milyon avroluk yatırımla hayata geçireceği alışveriş merkezi - otel karma projesinin 145 milyon avroluk kısmını finanse edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Odeabank, Rönesans Gayrimenkul ile 145 milyon avroluk kredi anlaşması imzaladı.

Odeabank'tan yapılan açıklamaya göre, banka 2 yıl içinde elde ettiği istikrarlı büyümesini dev projelere finansman sağlayarak sürdürüyor. Rönesans Holding iştiraklerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ ile protokol imzalayan Odeabank, toplam yatırım bedeli yaklaşık 200 milyon avroluk alışveriş merkezi - otel projesinin 145 milyon avrosunu finanse edecek. 

İmza töreninde konuşan Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, Odeabank'ın, kuruluşundan bu yana geçen iki sene içinde özel bankalar arasında mevduat büyüklüğünde 8'inci, aktif büyüklükte 10'uncu sıraya yükseldiğini belirterek, şunları kaydetti: 

İnandığımız projelere desteğimiz artacak

"Kurumsal müşterilerimizin her türlü finansal ihtiyaçları için onların yanında olmaya devam edeceğiz. Türkiye ekonomisinin sahip olduğu güçlü dinamikleri doğru okumaya çalışan Odeabank'ın, ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörüne finansman desteği sağlaması hem genel ekonomi hem de bankacılık sektörünün gelişmesi için önemlidir. Proje finansmanı alanında inandığımız projelere desteğimiz artarak devam edecek."  

Odeabank, Rönesans'ın dinamik yapısına uyum sağlayabiliyor 

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp ise projenin E-5 yolu üzerinde, Kadıköy-Kartal metro istasyonuna oldukça yakın bir konumda olduğunu belirterek, AVM'deki restoranlarla otelin adalar ve deniz manzarasına sahip olacağını söyledi. Ilıcak "Odeabank ile olan işbirliğimizde Küçükyalı AVM ve otel karma projemizin finansmanı için imzaladığımız kredi anlaşması önemli bir adım oldu. Odeabank, Rönesans'ın dinamik yapısına uyum sağlayabiliyor ve ihtiyacımız olduğunda hızlı ve pratik çözüm önerileri sunabiliyor. Bu anlamda Odeabank çalışmayı tercih ettiğimiz bankalardan biri" dedi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir