Otoeksper satışlarını yüzde 100 artırdı

Otoeksper, 2015 yılının ilk 5 ayında, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 100'lük artışla 6 bin 498 araç satışı gerçekleştirdi. Şirket, yıl sonu satış hedefini ise 15 bin adete çıkardı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat, Alfa Romeo, Lancia ve Jeep bayi ağının ikinci el otomobil faaliyetlerini bünyesinde toplayan Otoeksper, 2015 yılı ocak-mayıs döneminde, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 100 artırarak 6 bin 498 araç satışı gerçekleştirdi. Şirket, yıl sonu satış hedefini ise 15 bin adet olarak belirledi. 

Otoeksper açıklamasına göre, alternatif satış kanalları oluşturarak araç satışlarına destek vermek ve müşteri memnuniyetine katkıda bulunmak amacıyla 2007 yılında hizmet vermeye başlayan ve hızlı bir büyüme gösteren Otoeksper, 2014 yılı sonuçlarına göre 12 bin 850 adet araç satışı gerçekleştirerek kuruluşundan bu yana en yüksek satış adetlerine imza attı. 2015 yılının ilk 5 aylık döneminde geçen yıl aynı döneme oranla yüzde 100'lük artışla, 6 bin 498 araç satışı gerçekleştiren Otoeksper, yıl sonu satış hedefini ise 15 bin adete çıkardı. 

Türkiye çapında 32 ilde toplam 52 bayi ile hizmet veren Otoeksper, yenilenen web sitesiyle yüzde 22 oranında kullanıcı artışı yakaladı. www.otoeksper.com.tr adresi üzerinden hizmet veren Otoeksper, firmanın bayi ağında yer alan tüm bayilerin online mecrada sergilemek istediği araçlar hakkında müşteriye anında, tüm bilgileri, bütün şeffaflığıyla sunabiliyor. 

Öncelikle Fiat, Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markaları olmak üzere Otoeksper bayi ağında hemen hemen tüm markaların 2. el araçlarına ulaşılabiliyor. 

Sitenin ana sayfasında yer alan gerek "Marka Listesi" gerekse "Detaylı Arama" bölümleriyle, müşterilerin ihtiyaçlarına uygun araç bulmaları hedefleniyor. Marka Listesi sekmesinde sistemde yer alan tüm stok adetleri şeffaf bir biçimde müşterinin bilgisine sunuluyor. 

Detaylı arama bölümündeyse farklı ihtiyaçlara yönelik filtreleme seçenekleri bulunuyor. "Otoeksper Bulsun" ve "Araç Satmak İstiyorum" bölümlerinde ise müşterilerin farklı tip araç ihtiyaçlarını ve kendi araçlarını değerlendirme taleplerini uzman Otoeksper personeli karşılıyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir