Paraşüt, Ribbit Capital ile ikinci tur yatırımı kapattı

Bulut tabanlı finansal yönetim uygulaması Paraşüt, ikinci tur yatırımı toplamda 5.2 milyon TL ile kapattı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Silikon Vadisi merkezli girişim sermayesi fonu Ribbit Capital, Paraşüt’e 3.7 milyon TL ile ikinci tur yatırım yaptığını açıkladı. Böylece Şubat ayında Revo Capital’ın yaptığı 1.5 Milyon TL’lik ikinci tur yatırım ile Paraşüt, 2015 yılının ilk çeyreğinde  toplamda 5.2 Milyon TL yatırım aldı. 

2013 yılında kurulan Paraşüt, ilk yatırımlarını Revo Capital ve Ribbit Capital'den toplam 1.650 milyon TL olarak almış ve büyümüştü. Paraşüt bu başarısı ile, Türkiye’nin Silikon Vadisi'nden yatırım çeken ilk kurumsal teknoloji (B2B) şirketi oldu.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin finansal operasyonlarını daha verimli yönetebilmesini sağlamak amacıyla geliştirilen Paraşüt, 10.000’i aşkın firma tarafından kullanılıyor. Tecrübeli kadrosuyla, sürekli yenilenerek ihtiyaçları karşılamayı başaran bir hizmet olmayı sürdürüyor.

Paraşüt, fatura oluşturma ve yazdırma, kredi kartı ile online tahsilat, ödeme takibi için otomatik hatırlatmalar, maaş takibi ve anında raporlama gibi pek çok hizmeti tek bir platform üzerinden veriyor. Yakın zamanda e-Fatura hizmeti de sunmaya başlayacak olan Paraşüt’ün bankalarla entegrasyon çalışmaları da devam ediyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir