Polin Waterparks, şirket içinde sanal fuar ortamı yarattı

Polin Waterparks, şirket içinde yarattığı fuar ortamında VR simülatörleri aracılığıyla müşterilerine ürünleri deneyimle imkanı sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ZEYNEP PARÇAM

KOCAELİ - Su kaydırakları sektöründe faaliyet gösteren Polin Waterparks, şirket içinde yarattığı fuar ortamında VR simülatörleri aracılığıyla müşterilerine ürünleri deneyimle imkanı sunuyor. Kuruldukları günden bu yana daima yenilikçi bakış açısı ile sektörde birçok ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Polin Waterparks Satış ve Pazarlama Direktörü Şöhret Pakiş, her yılın kasım ayında Amerika'nın Florida eyalatinde gerçekleşen International Association of Amusement Parks and Attractions fuarında her yıl olduğu gibi bu yılda en çok dikkat çeken şirketlerden birisi olduklarını belirtti.

Pakiş, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Bu ilginin en büyük sebebi su kaydıraklarının üretim, tasarım, mühendislik ve montajının başarısının yanında Ar-Ge desteğiyle su parkları sektörüne teknolojiyi entegre ederek ziyaretçilerimize en yeni su kaydıraklarından olan Space Race ve Storm Racer ürünlerini sanal gerçeklik (VR) gözlükleri ve simülatörleriyle deneyimleme fırsatı sunuyoruz. Aynı zamanda yine bir ilk olan Splash Cabin adını verdiğimiz interaktif sinema oyunu sayesinde de oldukça fazla ziyaretçiyi standlarımızda ağırlama imkanı buldular."

Ar-Ge yatırımlarına odaklandı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bulunan fabrikalarında görüşme için gelen yerli ve yabancı müşterilerimize su kaydıraklarını henüz satın almadan VR simülatörleriyle nasıl bir ürün satın alacaklarını deneyimleme şansı sundukları kaydeden Pakiş, şirket içinde fuar ortamı yarattıklarını belirtti. Pakiş, şirket içinde yer alan showroom'da Polin Waterparks'ın katıldığı her fuarda sergiledikleri su parkı maketleri, özel desen uygulamalı su kaydırağı kesitleri, özel efekt ve ses sistemine sahip olan Slide'n Roll'un bulunduğunu söyledi. Sektörde teknoloji ve yeniliği yaptıkları işlerde hiçbir zaman göz ardı etmediklerini ifade eden Pakiş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Firmamız başarılı çalışmalarından dolayı kısa zaman önce Türkiye'nin sayılı Ar-Ge merkezlerinden biri olmayı başardık. Bu önemli belgeyle sektörümüzde bir ilki daha gerçekleştirdik ve ArGe gücümüzü tescillemiş olduk. Firma olarak Ar-Ge yatırımlarımızı geliştirerek teknoloji ve inovasyonda Türkiye'yi global arenada başarıyla temsil etmeyi ve öncü kimliğini korumayı hedefliyoruz."