Prosci, Türkiye pazarına giriyor

Değişim yönetimi alanında faaliyet gösteren Prosci, Türkiye'de lisanslı temsilci olarak ILS İstanbul ile anlaştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Prosci birçok ülkede uzun yıllardır verdiği "Değişim Yönetimi" eğitimlerini, ILS İstanbul aracılığıyla Türkiye'de sunmaya hazırlanıyor. ILS İstanbul, Değişim Yönetimi eğitimlerini, Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ile konuyla ilgilenen tüm profesyonel şirket ve kurumlara ulaştıracak. Sunulacak eğitim Türkiye'deki ilk "Değişim Yöneticileri" yetiştirecek uluslararası geçerliliğe sahip sertifika programı olacak.  

Prosci İş ve Stratejik Ortaklıklar Global Pazarlama Müdürü Mark Dorsett, Türkiye'de faaliyete geçmekten büyük heyecan duyduklarını belirterek, "Türkiye çok hızlı değişen, değişime son derece açık, kurumsallaşan şirket yapılarıyla dikkatleri üzerinde toplayan bir ülke. Çok başarılı vizyoner şirketler görüyoruz. Fortune 100 şirketlerinin yarıdan fazlasının da yararlandığı metodolojilerimizle şirketlerin bu süreçte değişim yönetimini kurumsal bir anlayışla hayata geçirmesine katkı sağlayacağız" ifadelerini kullandı. 

"Türkiye'nin değişim liderlerini yaratacağız"

ILS İstanbul'un kurucu ortağı ve programın lisanslı eğitmeni Tom Marsicano da konuyla ilgili, "Dinamik yapılanmamızla Prosci Değişim Yönetimi eğitimlerini ve kurumlara özel çözümlerimizi Türkiye'de hayata geçireceğiz. Yüzyılın liderlerinde bulunması gereken en önemli özelliklerden biri, değişimler çağında değişimi yöneten lider olabilmek. Stratejik ortağımız Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ile birlikte gerçekleştireceğimiz Değişim Yönetimi programlarımızla, Türkiye'nin değişim liderlerini yaratacağımız inancındayız" değerlendirmesini yaptı. 

Eğitimlerin verileceği Koç Üniversitesi'nin Yönetici Geliştirme Programları Müdürü Örpen İstanbullu ise dünyada büyük bir saygınlığı ve geçerliliği olan Prosci eğitimlerinin Türkiye'de de sunulmasına yaptıkları katkıdan dolayı gurur ve heyecan duyduklarını belirterek, şunları kaydetti: 

"Şirketler genellikle değişmeleri gerektiğini bilmelerine rağmen ya bu değişimde çok yavaş kalıyorlar ya da uygulama sürecinde karşılaştıkları engelleri aşamıyorlar. Koç Üniversitesi olarak Prosci programı çerçevesinde ILS İstanbul ile düzenleyeceğimiz sertifika programları ile değişim yöneticileri yetiştirerek, yurtdışında yıllardır var olan bir iş alanını Türkiye'de de geliştirmeyi hedefliyoruz."  

29 Nisan'da lansmanı yapılacak

Prosci, ILS Türkiye, Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan ve Fortune 100 şirketlerinin yarıdan fazlasının da faydalandığı "Değişim Yönetimi Sertifika Programı"nın lansmanı ise 29 Nisan Çarşamba günü yapılacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir