Rönesans'ta ödül heyecanı

Rönesans Holding'in düzenlediği "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışmasının 3. dönem sonuçları 6 Nisan Perşembe günü TED Rönesans Koleji'nde düzenlenecek törenle açıklanacak. Yarışmada dereceye giren öğrenciler, çeşitli ödüllerin yanı sıra, Rönesans Holding'de staj yapma imkanına sahip olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Rönesans Holding'in bu yıl üçüncüsünü düzenlediği "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışmasında proje teslim süresi 3 Martta tamamlandı. Yarışmada dereceye giren isimler, 6 Nisan Perşembe günü TED Rönesans Koleji'nde düzenlenecek ödül töreni ile açıklanacak.

Ödül töreninde, Türkiye ve dünyanın önde gelen mimar ve tasarımcıları sürdürülebilirlik üzerine konuşmalar yapacak.

Bugüne kadar 20 bin öğrenciye ulaşılan "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması" kapsamında hedef 5 yıl içinde 100 bin öğrenciye ulaşmak. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödül kazanmanın yanı sıra Rönesans Holding bünyesinde staj yapma imkanına da erişiyor.

3. dönem başvuruları 1 Kasım 2016'da başlayan ve 3 Mart 2017'de tamamlanan yarışmaya, bu yıl 133 farklı üniversiteden, 3 bine yakın öğrenci başvurdu.

Geleceği tasarlayan gençleri desteklemek amacıyla düzenlenen yarışma, mimarlık ve mühendislik olmak üzere iki ayrı kategoride düzenleniyor. Mimaride "Sürdürülebilir Rekreasyon ve Gençlik Merkezi" teması işlenirken, mühendislik alanında "Sürdürülebilir İnşaat Yönetimi" projeleri değerlendiriliyor. Her iki kategoride dereceye giren finalistlerin ayrı ayrı ödüllendirileceği yarışmada, birinci seçilecek projeye 20.000 TL, ikinciye 16.000 TL, üçüncüye 14.000 TL para ödülü verilecek. Mansiyon ödülü ise 10.000 TL olarak belirlendi.

Bu konularda ilginizi çekebilir