Schindler'de görev değişimi

Schindler Türkiye’de Genel Müdür Yardımcılığı koltuğuna Mustafa Altuntaş getirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Asansör ve yürüyen merdiven firması Schindler Türkiye’nin Satış ve Montaj’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Altuntaş atandı.

Schindler Türkiye’de olmanın çok heyecan ve gurur verici olduğunu ifade eden Schindler Türkiye Satış ve Montaj’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Altuntaş, “Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen bant üreticisi Schindler’in, en güvenilir ve en tercih edilen firma olarak yoluna devam etmesi için çalışacak olmaktan çok mutluyum” diye konuştu.

Mustafa Altuntaş kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu olan Mustafa Altuntaş; 1997 yılında Honeywell’de başladığı kariyerine, 2007-2010 yılları arasında GE Security’da devam etti. Daha sonra yeniden Honeywell’e dönen Altuntaş,  buradaki beş yıllık çalışması NDA, 2010-2012 yılları arasında Doğu Avrupa Satış Direktörü, 2012-2015 yılları arasında Bölge Satış ve İhracat Direktörü olarak görev aldı. Ardından 2015 yıllında ERUS Grup bünyesinde, ERB Teknoloji firmasının Genel Müdürü, ERB Yapı ve ERKİL İnşaat firmalarının Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Altuntaş, kariyerine bundan sonra Schindler Türkiye’de Satış ve Montaj’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam edecek.

645645645-b-002.jpg