Şehrin içinde yeni bir şehir: “Mebuskent”

Ankara’nın en havalı projesi Mebuskent, yepyeni yaşam alanıyla Batıkent’te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar’da;1.100 rakımla Ankara'nın en yüksek bölgelerinden biri olan Karacakaya Mevkiinde kurulan Mebuskent, doğayla iç içe ve yeşille bir arada yepyeni bir şehir konumunda. “Şehrin içinde yeni bir şehir” kurma hedefiyle hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, doğru  lokasyonda, kaliteli ve konforlu bir yaşam için istenen her ayrıcalığı bir arada sunuyor. Ankara’nın bir uçtan bir uca bağlantılı güzergâhlarına 25 dakikalık mesafedeki Mebuskent, yepyeni bir yaşam alanı, yeni bir şehir...

Mebuskent,388.000 metrekarelik dev alan üzerinde 332 adet villa ile 602 dairelik 10 bloktan oluşan çok katlı konutları ile elit bir yaşam sunuyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Yaklaşık 86 bin metrekaresi yeşil alan olarak planlanan projede 23 bin adet ağaç ve çeşitli bitkilerden oluşan botanik park, 5 bin metrekarelik AVM,kapalı spor kompleksi, golf sahası, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, süs havuzları, otopark ve 7/24 kesintisiz güvenlik gibi çok sayıda hizmet yer alıyor.

Her bütçeye uygun konut ve ödeme planı…

Kürşat AYHAN, Satışa sunulduğu günden bu yana yoğun ilgi gören Mebuskent’te her bütçeye uygun konut bulunduğunu ifade ediyor. 

Bahar aylarına özel 120 ay “0” faiz kampanyası hakkında da bilgi veren Ayhan, sundukları uygun ödeme planları ile kirada oturup ev sahibi olmak isteyenleri hedeflediklerini belirtiyor. Ayhan, çift maaşlı bir ailenin, yıllarca kira ödemek yerine bu kampanyadan yararlanıp  neredeyse kira bedeline Mebuskent'te lüks yaşama kavuşabileceğini vurguluyor. Ankaralı’lara kaliteli ve konforlu bir yaşam sunmayı hedeflediklerini dile getiren Ayhan, Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenleri, satış ofisine davet ediyor.

Projeyi hayata geçiren Aymor Grup’un temeli 1993 yılında kurulan şahıs firması ile atıldı. 2004 yılında Aymor İnş.Taah.Ltd.Şti. olarak benliğini kazananFirma,2012 yılına gelindiğinde ise her biri kendi sektöründe lider konumda firmaları ile gücüne güç kattı.Aymor Grup halen, Ayhan Kardeşler, Ayhan Can Kardeşler, Angora Ahşap, Hsn İnşaat, Taşpınar ve Nigde Pazarı gibi sektörün önde gelen firmalarını bünyesinde topluyor.