Subaru'nun 3 modeline "En İdeal SUV" ödülü

Subaru, tüketicilerle yapılan anketler sonucunda belirlenen "2016 AutoPacific İdeal Araçlar Ödülleri"nde, XV, Forester ve Outback modelleriyle üç ödül birden kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Subaru'un SUV modelleri, XV, Forester ve Outback, kendi segmentlerinde beklentileri en fazla karşılayan, kullanıcıları tarafından en ideal bulunan araçlar seçildi. Otomobilleri satın alarak minimum 90 gün süre kullanan müşteriler ile yapılan anket sonucunda ortaya çıkan "2016 AutoPacific İdeal Araçlar Ödülleri"nde XV modeli bu yıl, 2013'ten sonra ikinci kez sıralamaya girerken, Forester ve Outback modelleri kendi segmentlerinde 2 yıl üst üste bu ünvanı kazanarak büyük bir başarı gösterdi.

Toplamda 24 kategorinin yer aldığı araştırmada 9 farklı SUV ve Crossover segmenti bulunuyor ve Subaru bu 9 kategorinin 3'ünü kazanarak müşterilerinin araçlarından memnun olduklarını bir kez daha kanıtladı. Bu da Crossover ve SUV araçlar üretme konusunda Subaru'nun ne denli tüketici odaklı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Subaru XV modeli, kompakt Crossover-SUV kategorisinde "En İdeal Araç" seçildi. Orta Segment Crossover-SUV kategorisinde Subaru Forester "En İdeal Araç" seçilirken Subaru Outback modeli Premium Orta Segment Crossover-SUV kategorisinde "En İdeal Araç" olmayı başardı.