Taraftar maçlara BeşiktaşTravel ile gidecek

Beşiktaş Kulübü ile Jolly Tur'un, Beşiktaşlılar için özel olarak hazırladığı resmi seyahat sitesi "Beşiktaş Travel", düzenlenen imza töreniyle hayata geçirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Jolly Tur ile iş ortaklığı gerçekleştiren Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi. 

Jolly Tur ile Beşiktaş JK iş ortaklığı ile kurulan Beşiktaş Travel’in tanıtımı Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen imza törenine Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar katıldı. Beşiktaş’ın resmi seyahat sitesi olan BeşiktaşTravel, taraftarlara seyahat, konaklama, deplasmanda oynanacak karşılaşmalar öncesinde tur hizmetleri ve Jolly Tur bünyesindeki tüm otellerden indirimli kişisel tatil imkanı sunacak. 

Taraftarlar indirimli tatil imkanına kavuşuyor 

Beşiktaş Travel ile markalarını turizm sektöründe de temsil edeceklerini söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “BeşiktaşTravel ile taraftarlarımız indirimli tatil imkanı, yurtiçi ve yurtdışı maçlara özel paketler satın alabilecek. Her şeyden önemlisi de taraftarlarımızın Beşiktaş Travel üzerinden satın aldığı her tatil ve maç paketinden kulübümüz de önemli bir gelir elde edecek. Seyahat sitemizin taraftarlarımıza, camiamıza ve iş ortağımız Jolly Tur’a hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

“Yıllık 1 milyon TL gelir elde edilecek” 

Mert Vardar ise, BeşikaşTravel’ı kurmalarının en büyük nedeninin Beşiktaş taraftarlarına deplasman maçlarında otel ve ulaşım konularında yardımcı olup konforlu bir hizmet sunabilmek olduğunu ifade etti. Mert Vardar, sözlerine şöyle devam etti: “Bu sitede sadece maç turlarını değil kültür turlarından yurtdışına, gemi turlarından Kıbrıs seyahatine ve uçak biletine kadar her tür seyahat ürününü taraftarlarla buluşturacağız. Bu online platformdan tur alan taraftarlar da erken rezervasyon olanaklarından yararlanacağı gibi zaman zaman özel kampanyalar dahilindeki fiyat avantajlarıyla tatil yapma imkanına da sahip olacak.” Vardar, hedeflerinin Beşiktaş Kulübü’nün bu platform üzerinden 1 milyon TL gelir elde etmesi olduğunu sözlerine ekledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir