Tarzınız için yeni adres: DÜNYA Style

Ofisten evinize tüm mekanlarda tarzınızı yansıtabileceğiniz DÜNYA Style alışveriş sitesi bugünden itibaren hizmetinizde.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DÜNYA Style (http://www.dunyastyle.com)  online alışveriş sitesi bugünden itibaren hizmetinizde...

► DÜNYA Style, ofisten evinize tüm mekânlarda tarzınızı yansıtabileceğiniz ürünlere ulaşacağınız yeni adres olacak. Site, geniş bir yelpazede kaliteli, farklı, eğlenceli ve pratik ürünler arayanlar için bir başvuru ve alışveriş rehberi olacak şekilde tasarlandı. 

► Birçoğu Türkiye’de başka adreslerde bulamayacağınız markalar olmak üzere yüzlerce ürün ve markayı bir araya getiren http://www.dunyastyle.com adresinde kişisel ürünler, ev dekorasyonu, mutfak, kırtasiye, hobi ürünleri ve kitapları ile yemek ve seyahat kitapları öne çıkıyor. 

► Dünyaca ünlü Search Press hobi kitapları, popüler iş kadını ve televizyon yıldızı Martha Stewart’dan hobi ve yemek kitapları da http://www.dunyastyle.com ulaşabileceğiniz yayınlar arasında. 

► Ayrıca site, dünyanın dört bir yanından, sıra dışı tasarımlara sahip çantalar, cüzdanlar, tabak, kupa ve fincan setleri, kaseler, demlikler başta olmak üzere çeşitli porselen ürünler, mutfak gereçleri, saatler, mumlar ve bilumum dekoratif ev eşyaları, kırtasiye ve ofis ürünlerini içeriyor. 

► Bugün faaliyete geçen DÜNYA Style, açılışa özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Bu çerçevede, yaratıcı, şık ve eğlenceli yüzlerce ürünü sunan dunyastyle.com adresine üye olan herkese 1 Ocak`a kadar yapılan tüm alışverişlerde yüzde 10 indirim uygulanacak.