TeknoSA'ya "Bağlantılı Mağaza" ödülü

TeknoSA, tüm mağazalarının, çalışanlarının ve ürünlerinin entegrasyonuna imkan tanıyan "Bağlantılı Mağaza" projesiyle "CIO 2015"te ödül aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Teknoloji perakendeciliğinde birçok ilke imza atan TeknoSA, 300'e yakın mağazası, 3 bin çalışanı ve 15 binden fazla ürününü birbirine bağladığı "Bağlantılı Mağaza" projesi sayesinde, müşterilerine özel, kesintisiz, daha kolay teknoloji alışverişi ve hizmet deneyimi sunuyor. 

TeknoSA, söz konusu projesi ile bilişim alanındaki en yenilikçi projeleri seçmek adına her yıl düzenlenen CIO Ödülleri 2015'te ödüle layık görüldü. Bilişim teknolojileri kullanılarak kurumların karlılığını ve rekabet gücünü artıran, iş akışlarını optimize etmeyi başaran, büyümeye destek olan ve müşteri ilişkilerini iyileştiren projelerin ödüllendirildiği organizasyonda, TeknoSA adına ödülü, TeknoSA Bilgi Sistemleri Direktörü Önder Kaplancık aldı. 

"Tüm mağazalar ve çalışanlar entegre hale geldi" 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaplancık, Bağlantılı Mağaza projesi ile tüm TeknoSA mağazalarını tek bir mağaza entegrasyonuna kavuşturduklarını belirtti. Kaplancık, şunları kaydetti: 

"Bağlantılı Mağaza konsepti ile hem mağazalarımız hem de çalışanlarımız birbiriyle entegre hale geldi. Çalışanlarımız, ellerinde bulunan tabletler aracılığıyla müşterilerimize ürünü seçme, filtreleme, karşılaştırma ve ürünün tamamlayıcı aksesuarlarındaki fırsatları görebilme, ürünün finansal opsiyonlarıyla tanışabilme imkanı sağlayabiliyor. Tüm mağaza çalışanlarının da birbiriyle etkileşim içinde olması sayesinde, müşteri nerede olursa olsun, hangi ürünü isterse istesin, tüm mağazalarımız hem bilgi hem de ürün zenginliğine kavuştu." 

Bu konularda ilginizi çekebilir