Telekom'dan Samsung Galaxy Tablet kampanyası

Türk Telekom iş yeri müşterileri 24 ay taksit seçeneği ve uygun ödemelerle Samsung Galaxy Tab 4 10.1 sahibi olabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom müşterisi olan iş yerleri ayda sadece 29 liradan başlayan fiyatlarla Samsung Galaxy Tab 4 10.1 tablet sahibi olabilecek. 

Türk Telekom açıklamasına göre, şirket, kesintisiz iletişim için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom iş yeri müşterileri 24 ay taksit seçeneği ve uygun ödemelerle Samsung Galaxy Tab 4 10.1 sahibi olabilecek. 

Uygun koşullarda tablet sahibi olan Esnaf ve KOBİ'ler dijital teknolojinin sunduğu imkanlardan rahatça faydalanırken, her zaman, her yerden, kolayca iş yerlerine ulaşabiliyor. 

Avantajlı kampanyadan tüm İş Avantaj Her Yöne, İş Avantaj BİZ, Profesyonellere Özel ve Esnafa Özel müşterileri yararlanabiliyor. Bu tarifeleri kullanan Türk Telekom müşterileri, 24 ay abonelik sözü vererek ve paketlerine ek olarak ayda 29 liradan başlayan fiyatlarla Samsung Galaxy Tab 4 10.1 sahibi oluyor. 

İşyerlerinin 30 Ocak 2015 tarihine kadar katılabileceği Samsung Galaxy Tab 4 10.1 kampanyasından faydalanabilmek için Türk Telekom Kurumsal Satış Noktaları'na başvuru yapmaları yeterli olacak.  

10,1 inç ekranıyla kristal berraklığında görüntü sunan Samsung Galaxy Tab 4 10.1'in sunduğu "Çoklu Pencere" özelliği, film izlerken çevrimiçi sohbet ve alışveriş gibi işlemleri aynı anda yapabilmenizi sağlıyor. 1,2 GHZ dört çekirdekli işlemci ise tüm uygulamaların hızlı şekilde çalışmasına yardımcı oluyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir