Toyota'dan ilkbahar fırsatı

Toyota'nın nisan ayı fırsatlarında Avensis 5 bin lira indirim ve 63 bin 600 liradan başlayan fiyatlar ile kampanyadaki yerini alıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Toyota'nın nisan ayı kampanyasında, indirimler ve uygun taksit seçenekleriyle baharı yeni bir otomobil ile karşılamak isteyenlere fırsat sunuluyor.  

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Toyota'nın nisan ayı fırsatlarında Avensis 5 bin lira indirim ve 63 bin 600 liradan başlayan fiyatlar ile kampanyadaki yerini alıyor. 

Nisan ayında Yaris ve Yaris Hybrid almak isteyenler bu aya özel 1700 liraya varan indirim veya uygun taksit seçeneklerinin birinden yararlanabilecek. 

Yaris 38 bin 750 liradan başlayan fiyatlar ile satışa sunulurken, uygun kredi seçeneklerini değerlendirmek isteyenler ise nisan ayında Yaris'e 500 liralık aylık taksitler ile sahip olabilecek. B segmentinin ilk hibrit modeli Yaris Hybrid de 500 liralık aylık taksitleri ile Toyota Plazalarda alıcılarını bekliyor. 

Corolla 50 bin 750 liradan başlayan fiyatlar ve uygun taksit seçenekleriyle kampanyaya dahil olurken, Auris 47 bin 750 liradan başlayan fiyatı ve 700 liralık aylık taksitler ile Auris Touring Sports ise 800 liralık taksit seçenekleri ile satışa sunuluyor. 

Nisan ayında Toyota sahibi olmak isteyenler için Toyota Finans, 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri ve yüzde 1,06 faiz oranı ile müşterilerini bekliyor. Toyota Finans Sistemi'nin avantajlarıyla Toyota sahibi olanlar ödemelerine istedikleri takdirde 2015 yılının Kasım ayında başlayabilecek. Toyota Plazalarda markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler "takas" imkanından da yararlanabiliyor.  

Bu konularda ilginizi çekebilir