Türk bilişim şirketi dünyanın ilk 20'sinde

İngiltere merkezli Test Magazine, Keytorc’u yazılım testi alanında dünyanın önde gelen 20 şirketi arasında gösterdi. Dergideki tanıtım yazısında, Keytorc’un güçlü referanslarına ve 20 ülkede proje geliştirdiğine vurgu yapıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yazılım testi konusunda dünyanın en saygın yayınları arasında yer alan İngiltere merkezli Test Magazine, Keytorc’u önde gelen 20 test hizmeti şirketinden biri olarak gösterdi. Dergi, Keytorc’u okuyucularına tanıttığı yazıda, 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren şirketin müşterilerinin en az hata ve en yüksek performans ile çalışan bilgi teknolojileri çözümlerine en az maliyet ile sahip olmalarını sağlamak için çalıştığına dikkat çekti. Yazıda ayrıca, Keytorc’un bankacılık, sigorta, telekom ve BT gibi sektörlerden güçlü referanslara sahip olduğu ve dört kıta üzerinde 20 ülkede proje geliştirdiği vurgulandı.

Sektörün yakından takip ettiği prestijli bir yayının dünya çapında belirlediği bir listede yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Keytorc Yönetici Ortağı Barış Sarıalioğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi, Türkiye, yazılım ve yazılım testi alanında know-how ihraç eden nadir ülkelerden biri konumunda bulunuyor. Türkiye’de doğan bir marka olarak Keytorc’un Test Magazine’in listesinde yer alma başarısını göstermesinin de ülkemizin bu alandaki gücünü bir kez daha açıkça ortaya koyduğuna inanıyoruz” dedi.