Türk Telekom, KOBİ'leri hızlandıracak

Türk Telekom, teknolojik altyapı, gelişmiş ses ve genişbant çözümleri ile KOBİ'lere hız ve verim kazandırmayı amaçlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAMSUN - Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, "Teknolojik altyapımız, gelişmiş ses ve genişbant çözümlerimiz ile KOBİ'lere hız ve verim kazandırmayı, böylece global anlamda da rekabet güçlerini artırmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Türk Telekom'un, KOBİ'leri teknolojiyle buluşturmak ve markalaşma sürecinde yol göstermek amacıyla başlattığı "KOBİ Dolu Anadolu Teknolojileri Buluşmaları" Samsun'da bir otelde gerçekleştirildi. 

KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, etkinlikte yaptığı konuşmada, kaliteli iletişim hizmetleri sunma anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler'in Türkiye ekonomisine yatırım ve istihdam anlamında önemli katkılar sağladığını vurgulayan Şimşek, şunları konuştu: 

"Gelişmiş fiber optik altyapımız üzerinden sunduğumuz uçtan uca teknoloji çözümlerimiz ile KOBİ'lerin yanında yer alıyoruz. İletişim teknolojileri ile KOBİ'lerin ticari etkinliklerini büyük ölçüde artırma olanakları var. Teknolojik altyapımız, gelişmiş ses ve genişbant çözümlerimiz ile KOBİ'lere hız ve verim kazandırmayı, böylece global anlamda da rekabet güçlerini artırmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz." 

"Zirve, Samsun'da tüm işletmelere değer katacak" 

Türk Telekom Kuzey 1 Bölge Müdürü Ünal Sade ise Samsun'un ekonomik anlamda Karadeniz Bölgesi'nin lokomotif şehirlerinden biri olduğunu dile getirdi. 

Sade, "Dijital dünyada daha güçlü bir marka olmanın yollarının paylaşıldığı ve başarılı KOBİ hikayelerinin örneklerle anlatıldığı bu zirvenin, KOBİ'ler başta olmak üzere Samsun'da tüm işletmelere değer katacağına ve onlara ilham vereceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Programda, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Ocakoğlu ve Dijital Pazarlama Uzmanı Cüneyt Devrim katılımcılarla deneyimlerini paylaştı. 

"Marka, Markalaşma Nedir, Neden Önemlidir" ve "KOBİ'lerin İyi Bir Marka Olma Yolunda Yapması Gerekenler" başlıklı konuşmaların gerçekleştirildiği etkinlikte bölgenin önde gelen markaları başarı hikayelerini katılımcılarla paylaştı. 

KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları, Eskişehir ve Antalya'da yapılacak programlarla son bulacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir