Türk Telekom START müracaatları başladı

Türk Telekom'un genç yetenek programı START için yeni dönem müracaatları başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Telekom'un üniversite öğrencisi ve yeni mezunlara kariyer fırsatı sunduğu genç yetenek programı START'ın başvuruları, "Kariyerini Fiberle!" sloganıyla başladı. Mobil, İnternet, ev telefonu, TV ve kurumsal servislerinin yer aldığı 360 derece telekomünikasyon deneyimi sunan programa başvurular, 25 Mart'a kadar devam edecek.

Başvurulardan sonra belirlenecek adaylara 18 ay sürecek gelişim programı uygulanacak. Program sonunda yapılacak mülakat ve değerlendirmelerin ardından yarı ve tam zamanlı çalışmak üzere 230 kişi Türk Telekom bünyesinde çalışma fırsatı elde edecek.

START'a üniversitelerin üç ve dördüncü sınıflarında öğrenim görenler, yeni mezun ve yüksek lisans öğrencileri ile iş hayatında en fazla bir yıl deneyim kazanmış gençler başvurabilecek.

Türk Telekom, başvuru dönemi boyunca Türkiye'nin farklı bölgelerinden 10'a yakın üniversitede, sektör ve programa ilişkin bilgilerin paylaşılacağı, yarışmaların düzenleneceği, ünlü katılımcıların kariyer hikayelerini anlatacağı söyleşilerin yer aldığı etkinliklerde gençlerle buluşacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir