Turkcell, Manisa’yı futbolla coşturacak

Turkcell’in Kulüpler Birliği Vakfı işbirliği ile Süper Lig'de her hafta bir karşılaşma 'Turkcell Haftanın Maçı' adı altında oynanacak. taraftarları statlara çekmeyi hedefleyen proje kapsamında ilk maç 7 Şubat Pazar günü oynanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Spor Toto Süper Lig resmi iletişim sponsoru Turkcell, Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) ile işbirliği imzalayarak vakfın ana sponsoru oldu.

‘Futbol Ne Güzel Şey’ söylemiyle Türk futbolunun marka değerinin yükselmesine katkı sağlamayı amaçlayan Turkcell, bu işbirliği çerçevesinde ‘‘Haftanın Maçı’’ projesini hayata geçirdi.

Turkcell Haftanın Maçı karşılaşması, 7 Şubat Pazar günü saat 15.00’de Akhisar Belediyespor - Trabzonspor arasında Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak.

Turkcell etkinlik alanında ve maç bileti kazanma fırsatı 

Yeşil sahanın coşkusunun Manisa’ya taşınacağı “Turkcell Haftanın Maçı” etkinliği için 6-7 Şubat tarihlerinde Akhisar Belediye Meydanı’nda etkinlik alanı oluşturulacak. Etkinlikler 2 gün boyunca 10.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Akhisar Belediyespor oyuncularının 6 Şubat Cumartesi günü 12.00’de etkinlik alanını ziyaret etmeleri bekleniyor. Turkcell etkinlik alanında ve Manisa’daki mağazalarında toplam 1.000 kişiye maç bileti hediye edileceği organizasyonda, ziyaretçiler birbirinden eğlenceli futbol aktiviteleriyle keyifli saatler geçirecek. Maçı izlemek için gerekli Passolig kartı olmayan futbolseverler, Turkcell etkinlik alanında ücretsiz olarak kart sahibi olacak.