Turkish Cargo'nun İzmir-Tel Aviv seferleri başlıyor

İzmir'den İsrail'in Tel Aviv kentine 29 Nisan'dan itibaren düzenleyenecek tarifeli kargo seferleriyle su ürünleri ihracatının desteklenmesi amaçlanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkish Cargo, taze balık gönderileri için en hızlı servisi İzmir-Tel Aviv kargo seferleriyle başlatıyor.taze balık taşımaları için İzmir'den İsrail'in Tel Aviv kentine 29 Nisan'dan itibaren düzenleyeceği tarifeli kargo seferleriyle su ürünleri ihracatını destekleyecek.

Yapılan açıklamada, su ürünleri ihracatında her dört balıktan üçünün Ege Bölgesinden gönderilmesi nedeniyle artan ihracat talebine etkin çözümler üreten Turkish Cargo, yolcu ve kargo uçakları ile dünyanın dört bir yanına taze balık gönderileri için sunduğu servislere bir yenisini daha ekledi.

Şirket,  Turkish Cargo, böylece ürün tazeliği ve kalitesi korunarak aynı gün taze balığı Tel Aviv'de alıcıları ile buluşturmayı hedefliyor.

Müşterileri için dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo'nun kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanaklar, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir