Türkiye Petrolleri'nden ilk "otoban istasyonu"

Türkiye Petrolleri, ilk otoban istasyonun açılışını Ankara-İstanbul otobanında gerçekleştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ, Ankara-İstanbul otobanı Cankurtaran mevkisinde ilk ''otoban istasyon''u açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürü Mutlu Gül, açılışın ardından yaptığı açıklamada, 2016'nın TP için önemli bir yıl olduğunu vurguladı. Gül, şirketin akaryakıt dağıtım sektörüne girişinin bu yıl 10. yılını olduğunu söyledi.

Gül, buranın otoyol üzerindeki ilk TP istasyonu olduğa dikkati çekerek, "Daha önceleri otobanda yoktuk ve bunun için gayret gösteriyorduk. Artık Ankara-İstanbul otoyolunda karşılıklı olarak istasyonlar TP bayrağı altında faaliyet gösterecek. Aynı zamanda Ankara-İstanbul otobanı üzerinde ilk akaryakıt istasyonu olma özelliği taşıyan bu tesis İnşallah bundan sonra müşterilerimize TP'yi tercih etmek istediklerinde ulaşabilecekleri bir nokta olacak" diye konuştu.

TP 2016 hedeflerinin başında akaryakıt istasyonlarının bulunmadığı il merkezlerinde istasyon açmak olduğunu dile getiren Gül, "Bu yıl, son üç yıldır yakaladığımız ivmeyi devam ettirmeyi arzuluyoruz ve 80'e yakın yeni bayi hedefimiz var. 2015'te il merkezlerini hedeflemiştik, bu manada 10'dan fazla il merkezinde yeni istasyon açtık" ifadelerini kullandı.

Yeni hijyen ekipleri kurduklarını hatırlatan Gül, 2016'da bayilerde hizmet kalitesini artırmanın hedefleri arasında yer aldığını kaydetti.