Türksat'tan 13 yeni kampanya

Türksat, bu yıl içerisinde 13 yeni kampanyayı müşterilerin beğenisine sunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin tek kablo operatörü Türksat AŞ, kampanyalarına yenilerini ekledi.

Şirketten yapılan açıklamada, Türksat'ın 2016'ya her kesimden kullanıcıya hitap eden kampanyalarla girdiği belirtildi.  Açıklamaya göre, "Televizyonsuz Olmaz", "Teledünyaya Geçiş", "İnternetsiz Olmaz", "Çifte Fırsat", "3 Ay Faturanız Bizden", "Maksimum Keyif", "Senin İçin (Gazi ve Şehit Yakınlarına)", "Senin İçin (Engellilere Özel)", "İnternet Sözüne İndirim", "Uydunete Ses Geliyor", "Seyri Alem", "Bize Her Yer Sinema", "Konuşturan Muhteşem Üçlü" adlı 13 yeni kampanya müşterilerin beğenisine sunulacak.  "E-Faturaya Geçiş Kampanyası" ve "İndirimli Cihaz Satış Uygulaması" şartları aynı kalmak kaydıyla 30 Haziran 2016 tarihine kadar uzatılacak. 1 Aralık 2015 tarihinde hizmete açılan ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar abone alımına açık olan "Sabahlar Olmasın Kampanyası" ise şartları revize edilerek hizmet vermeye devam edecek. 

Türksat'ın her zaman maksimum müşteri memnuniyetini hedeflediğinin vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi: "Türksat, 512 Kbps'e kadar sınırsız hizmet tarifesindeki mevcut abonelerini 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren 10 Mbps'e 25 GB AKN Ekosınırsız İnternet Hizmet tarifesine tarife fiyatları değiştirilmeden geçişini sağlayacak.

Ayrıca, otel, motel, pansiyon, misafirhane müşterilerimize yönelik HD Set Top Box satış ücreti 15 Ocak 2016 tarihinden itibaren 11-50 oda için 72 lira (peşin ve 24 ay taksit seçeneği ile), 51 oda veya daha üstü için ise 48 lira (peşin ve 24 ay taksit şeklinde) olarak revize edilecek. Bunun yanı sıra, müşteri isteğine bağlı sunulan uydunet telefon aktivasyonu (kurulumu) vergiler dahil 24 lira ile ücretlendirilirken, interaktif hizmet dondurma tarifesi, ayda 6,50 lira olarak uygulanacak. 

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye 444 0 126 ve 126 no'lu çağrı merkezimizden, Türksat abone ofislerinden ve http://www.turksatkablo.com.tr web adresinden ulaşılabilir." Açıklamada ayrıca, 2008'de hizmet vermeye başlayan sayısal TV hizmeti Teledünya abone sayısının, temel pakette 563 bin, üst pakette 220 bin, "Vizioon Sinema Paketi"nde 86 bin ve "Altın Sinema Paketi"nde 58 bine ulaştığı bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir