Vodafone'a 9 ödül

Vodafone Türkiye, bu yıl 8'incisi düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği Ödülleri kapsamında 4 kategoride toplam 9 ödülün birden sahibi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneğinin Effie Worldwide ile birlikte düzenlediği yarışmanın bu yılki ödülleri sahiplerini buldu.

Vodafone'un kadına şiddeti engellemek amacıyla geliştirdiği "Kırmızı Işık" mobil uygulaması bu yıl Effie'de ilk kez verilen Mustafa Koç Özel Ödülü'nde Altın Effie almaya hak kazandı. Şirketin kurumsal müşterilerinin iş süreçlerini dijitalleştirerek, yarına hazırladığı "Vodafone İş Ortağım Programı" ise "B2B Pazarlama" ve "Sürdürülebilir Başarı" kategorilerinde 2 adet Altın Effie'nin sahibi oldu. 

"Telekom/İnternet" kategorisinde biri gümüş, beşi bronz olmak üzere 6 ödül kazanan Vodafone'un "Memnuniyetiniz Garanti Altında" kampanyası Gümüş Effie'nin sahibi oldu. Şirket, "Smart6", "Karizmayı Çizdirmeyen Tarifeler", "Vodafone SüperNet Çağı Yakala", "Arayın Gelelim" ve "Geçen Senem" kampanyaları Bronz Effie'ye layık görüldü. 

Tüm dünyada kadına şiddete karşı çözüm olarak gösterilen "Kırmızı Işık" uygulaması, daha önce de Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali, Mobil Dünya Kongresi gibi uluslararası organizasyonlarda da ödül almıştı.