Yazı indirim kampanyasıyla uğurluyor

Koçtaş, yaz sezonunu yüzlerce üründe yüzde 60'a varan indirimlerin yer aldığı indirim kampanyasıyla uğurlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Koçtaş, yaz mevsiminin sonuna yaklaşılan şu günlerde "Dev Sezon Finali" ismiyle yeni bir indirim kampanyası düzenliyor. 

Şirketin stoklarla sınırlı kampanyasında dekorasyondan aydınlatmaya, mutfaktan banyoya, bahçeden ev aletlerine kadar pek çok kategoride yüzde 60'a varan indirim fırsatı müşterileri bekliyor. 

Koçtaş, başta oturma ve yemek grupları olmak üzere; çeşit çeşit barbekü ve mangallar, bahçenizi güzelleştirecek modern metal aksesuarlar, balkon setleri, dış mekan aydınlatmaları, salıncaklar, saksılar ve sulama ekipmanları, çiçekler ve bahçe aletleri gibi pek çok bahçe ürününde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.  

İklimlendirme alanındaki lider markaları da tüketiciyle buluşturan Koçtaş'ın ürün gamında yer alan duvar tipi, taşınabilir ve salon tipi klimalar ile masaüstü ve ayaklı vantilatörler, yazı serin geçirmek isteyenler için sezon finaline özel indirimlerle meraklılarını bekliyor. 

Kampanya kapsamında her zevke uygun çeşit çeşit minderler de evlerine küçük değişikliklerle keyifli bir farklılık katmak isteyenleri bekliyor. 

Koçtaş'ın bahçeden yatak odasına, mutfaktan banyoya, dekorasyondan hırdavata, yer döşemelerinden aydınlatmaya kadar ev ve yaşam için gerekli olan her türlü ürünün dahil olduğu stoklarla sınırlı yüzde 60'a varan indirim kampanyası ağustos ayında geçerli olacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir