Yeni versiyonu Türkiye'de satışa çıktı

Jeep Renegade'in yeni versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Jeep Renegade'in 1.4 litre benzinli ve otomatik şanzımanlı versiyonları, "İstanbul Autoshow 2015"de ilk kez sergilenerek Türkiye'de satışa sunuldu.  

Yapılan yazılı açıklamaya göre, dünya genelinde geçen yıl ilk kez 1 milyonluk satış barajını aşarak dikkati çeken bir performans sergileyen Jeep, ürün gamının en yeni üyesi Renegade ailesinin benzinli otomatik kombinasyonları "İstanbul Autoshow 2015" fuarı ile birlikte Türkiye'de de satışa sunuldu. 

 86 bin 650 liradan başlayan fiyatla satışa sunuldu

Tofaş tarafından temsil edilen Jeep markasının geçen yıl Türkiye'de de kaydettiği yüzde 102'lik büyümede büyük rol oynayan Renegade'in 1.4 litre 140 HP benzinli 6 ileri otomatik ve 1.4 litre 170 HP benzinli 9 ileri otomatik 4x4 versiyonları, fuarda ilk kez sergilenirken, 86 bin 650 liradan başlayan fiyatla Türkiye'de satışa sunulan benzinli otomatik kombinasyonlu Jeep Renegade, Longitude ve Limited donanım seçenekleriyle tercih edilebiliyor. 

Trailhawk ilgi odağı oldu

Açıklamaya göre, küçük SUV sınıfından Jeep Renegade'in arazi performansı ve karakteri anlamında maksimum verim sunan Trailhawk versiyonu da fuarın ilgi çeken modelleri arasında yerini aldı. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir