Sırrı çözüldü

Beyaz Saray'da düşen hava aracının sırrı çözüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ABD'nin kalbi Beyaz Saray'ın bahçesine düşerek büyük paniğe neden olan  hava aracının sarhoş bir Amerikalı istihbarat görevlisine ait olduğu ortaya çıktı.  

ABD, geçtiğimiz pazartesi günü Beyaz Saray'ın bahçesine düşerek, kırmızı alarma neden olan dört pervaneli uzaktan kumandalı helikopterin Beyaz Saray yakınlarında yaşayan bir istihbarat çalışanına ait olmasını konuşuyor. 

Adı açıklanmayan ABD'linin  Ulusal Jeospatial- İstihbarat Teşkilatında çalıştığı ve eğlence için hava aracı uçurduğu açıklandı. Amerikan medyası istihbarat görevlisinin olay günü arkadaşlarıyla birlikte içki içtiğini yazdı. 

Beyaz Saray'ın bahçesine düşen insansız hava aracı, ABD Başkanı Barack Obama'nın güvenliğiyle ilgili tartışmaların daha da alevlenmesine yol açtı.  

Beyaz Saray'ın güvenliği geçtiğimiz aylarda bahçe parmaklıklarının aşılması üzerine sıkılaştırılmıştı.

Öte yandan salı günü Amerikan televizyon kanalı CNN'den Fareed Zakaria 'ya konuşan ABD Başkan Barack  Obama, " İnsansız hava araçları üretimi ve kullanımı konusunda yeni düzenlemeye gidilmeli. Beyaz Saray'ın bahçesine düşen İnsansız hava aracını kolaylıkla gidip elektronik alet satan dükkandan alabiliyorsunuz. " dedi. 

kaaka.jpg

 

Bu konularda ilginizi çekebilir