12. Snow Masters'a ATÜ Duty Free sponsor oldu

ATÜ Duty Free Snow Masters Open Yarışı'nın birincilerine,TAV Passport Kart üyeliği ve Freedom'dan bin liralık hediye çeki verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Son yıllarda kış sporlarına verdiği destek ile öne çıkan ATÜ Duty Free sponsorluğunda, Plus Event tarafından organize edilen ATÜ Duty Free Snow Masters yarışları,  kayak sporunun merkezi Uludağ İtalyan Pisti'nde 12'nci kez düzenlendi.

TAV'dan yapılan açıklamaya göre, lisanslı ve lisanssız sporcuların katıldığı ve ATÜ Duty Free Snow Masters Open Yarışı'nın birincilerine, TAV tarafından işletilen havalimanlarından yapılan seyahatlerde hız, konfor ve ayrıcalık sağlayan TAV Passport Kart üyeliği ve dünyanın seçkin spor markalarını bir araya getiren Freedom'dan 1.000 liralık hediye çeki, ikincilere Aura Chake krem ve Freedom'dan 750 liralık hediye çeki, üçüncülere de  Aura Chake cilt bakımı ve Freedom'dan 500 liralık hediye çeki armağan edildi. 

Dereceye giren yarışmacılara ödülleri ATÜ Duty Free Genel Müdürü Ersan Arcan, Genel Müdür Yardımcıları Pınar Şener Harput ve Ahmet Kötehne tarafından verildi. 

ATÜ  Duty Free Snow Masters Yarışları O Ses Türkiye'de "Show must go on" şarkısıyla büyük beğeni toplayan Onur Şener'in verdiği konser ile sona erdi.