Antalyaspor Eto'o'nun transferini yalanladı

Antalyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun başka bir takıma transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Antalyaspor Kulübü son zamanlarda, yıldız futbolcu Samuet Eto'o'nun Beşiktaş'a transfer olacağı ile ilgili iddialara yanıt verdi. 

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada Eto'o'nun takımın kaptanı, lideri ve en değerli oyuncuları olduğu vurgulandı.  

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbol kariyerindeki üstün başarıları tartışmasız olan oyuncumuz Antalyaspor kariyerinde de başarılarını devam ettirmiş, aynı zamanda kulübümüzün daha da bilinir olması noktasında etkin rol oynamıştır. Keza Antalya'mızın tanıtımında da katkısı yadsınamaz. Samuel Eto'o ile bu sezon ve gelecek sezon sözleşmesel ilişkimizin devamı yönündeki irademizi göreve geldiğimiz günlerde paylaştık. Sözleşmesi devam eden oyuncumuzun kulübümüzden ayrılarak başka bir takıma gitmesi ancak kendi isteği ve yönetimimizin de Antalyaspor menfaatlerine uygun bulması, koşulların gerçekleşmesi halinde mümkündür. Eto'o gibi değerli bir futbolcu için bedelsiz kontrat feshi ihtimal dışıdır. Gündemimizde yoktur, olmayacaktır." 

'Etik değil'

Samuel Eto'o'nun transferi konusunda Antalyaspor Kulübü'ne ulaşmış herhangi bir teklifin bulunmadığının da yer aldığı açıklamada, "Kontratı devam eden bir oyuncuyla ilgili kulübümüzün bilgi ve onayı dışında herhangi bir kulüp ya da kişi transfer görüşmesi yapıyor ise bu durumun da etik olmadığını ifade etmek istiyoruz. Samuel Eto'o'nun Antalyaspor'umuza katkılarının güçlü bir şekilde devam edeceğine inanıyoruz" denildi.