Beşiktaş'a izinsiz maç cezası

PFDK, izinsiz hazırlık maçı yaptığı ve bu maçın görüntülerini yine izinsiz olarak kulüp televizyonunda yayınladığı gerekçesiyle Beşiktaş'a 45 bin lira para cezası verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş ile Fenerbahçe'ye para cezası verilmesini kararlaştırdı.

TFF'den yapılan açıklamada, kurulun Beşiktaş'a, Sancaktepe Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçının TFF'den izin alınmadan yapılması nedeniyle 30 bin lira, bu mücadelenin görüntülerinin kulüp televizyonundan izin alınmadan yayınlanmasından dolayı da 15 bin lira olmak üzere toplam 45 bin lira para cezası verildiği belirtildi.

Fenerbahçe'ye kötü tezahürat cezası

Kurulun, Fenerbahçe'ye de Kayserispor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında, taraftarlarının sebep olduğu "çirkin ve kötü tezahürat" sebebiyle 5 bin lira para cezası uygulandığı kaydedildi.

Kayserispor'a 115 bin lira para cezası

Aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve stada biletsiz seyirci alınmasından dolayı Kayserispor'un toplam 115 bin lira para cezasına çarptırıldığı aktarılırken, sarı-kırmızılı kulübün teknik sorumlusu Hakan Ertürk'e de 6 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 26 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir