Canovate, "Potanın Sultanlarına" sponsor oldu

Kastamonu Basketbol Spor Kulübü Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi (TKB1L) Takımının yeni forma sponsoru; Canovate Elektronik Endüstri ve Ticaret AŞ oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Canovate ve Kastamonu Basketbol Spor Kulübü arasında, 1 yıl sürecek olan resmi forma sponsorluğu anlaşması 15 Şubat 2017 tarihinde imzalandı. Data center (veri merkezi) ve fiber optik üretiminde dünyadaki ilk 5 lider firma arasında adı geçen Canovate Elektronik, sektöründe devler liginde yer alıyor.

Türk basketboluna başarılı bir sezon diliyor

Kastamonu Kadın Basketbol Takımına destek olmaktan büyük gurur duyduklarını kaydeden Canovate Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Gür, şunları söyledi:
“Spor dostu bir holding olarak, bugüne kadar sporun ve sporcuların yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Memleketim olan Kastamonu’nun, Kadın Basketbol Takımına destek olmak, bizlere ve tüm çalışanlarımıza büyük bir mutluluk ve gurur veriyor. Holding şirketlerimizden olan Canovate Elektronik, sektöründe devler liginde bulunuyor. Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan Kastamonu Kadın Basketbol Takımımızın da, bu sezon yeni başarılara imza atacağına inancımız tamdır. Hem Kastamonu Basketbol Spor Kulübü takımımıza, hem de diğer tüm basketbol takımlarına, Türk basketbolu adına başarılı bir sezon diliyoruz” dedi.

Türk firması Canovate, 4 kıtada 72 ülkeye ihracat yapıyor

50 yıl önce inovasyon ruhuyla kurulan ve yüzde 100 Türk firması olan Canovate, Data Center (Veri Merkezi) üretiminde dünyanın ilk 5 firmasından birisi olurken, uçtan uca fiber optik çözümlerinde de dünyadaki 7 firmadan birisidir. İstanbul Çekmeköy’de 30 bin metrekare alan üzerinde üretim yapan Canovate, bilişim ve telekom altyapı ürünleri konusundaki üretim hattıyla; Avrupa’daki 2 veya 3 fabrikadan birisi olarak gösteriliyor. Data center ve fiber optikte 4 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Canovate’nin, 6 ülkede (Amerika, Rusya, Suudi Arabistan, Dubai, Endonezya, Filipinler) kendi ofisleri bulunuyor.

Türkiye’nin ve dünyanın ar-ge ve inovasyon firması olduklarını kaydeden Canovate Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Gür, “2001’den 2016 yılına kadar geçen 15 yılda, ar-ge’ye 20 milyon doların üzerinde yatırım gerçekleştirdik. Canovate olarak, her yıl ortalama 1 milyon doların üzerinde ar-ge’ye kaynak ayırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Canovate Holding, 4 sektörde faaliyet gösteriyor

1-Canovate Elektronik (Data Center, Fiber Optik dallarında uçtan uca çözümler),
2-Canovate Enerji (Isı Pompaları -Heat Pump),
3-Canovate İleri Teknoloji (Mobese ulusal entegre güvenlik sistemleri, siber güvenlik sistemleri, sosyal medya kontrol ve denetimi)
4-Gayrimenkul ve yatırım ortaklığı (Ümraniye Canpark AVM ve yanındaki Hilton Garden Inn Hoteli)

Canovate logosunu formasında taşımak onur verecek

Kastamonu Basketbol Spor Kulüp Başkanı Nihat Saka, şunları söyledi:
“TKB1L de başarı ile ilimizi temsil eden takımımıza, spor dostu Hemşehrimiz Sayın Can Gür beyefendi ve dünya markası kurumu Canovate Elektronik Endüstri ve Ticaret AŞ nin forma sponsoru olarak maddi ve manevi destek olmasından dolayı büyük bir gurur içindeyiz. Kendilerine ve değerli kurumuna sonsuz teşekkür ediyoruz. Dünya markası Canavote markasını formamızda onur ile taşıyacağız ve büyük başarılara imza atarak Can Gür beyi ve değerli kurumunu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Takımımıza sponsor olarak maddi desteğini esirgemeyen Can Gür beyefendiye, kulüp yönetim kurulumuz, takım antrenörlerimiz ve sporcularımız olarak sevgilerimizi, saygılarımızı ve teşekkürlerimizi bir kez daha sunuyoruz” şeklinde konuştu.