Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de, Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 Fenerbahçe futbol kulübünden Emre Belözoğlu ile ilgili bir açıklama yapıldı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, takımın yeni sezon planlamasında sözleşmesi yenilenmeyen kaptan Belözoğlu'na takıma verdiği emeklerden ötürü teşekkür edilerek, "Oyuncumuzla yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu'nun imzasıyla gönderilen mektupta, kaptanımıza Fenerbahçe'de görev yaptığı süre içerisinde kulübümüze ve camiamıza yaşattığı gurur ve başarı nedeniyle teşekkür ederiz. Kendisine bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte mutlu ve başarılı günler geçirmesi dileriz" denildi. 

Emre: Yapacak bir şey yok

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Emre Belözoğlu yaptığı açıklamada, "Bu durum karşısında yapacak bir şey yok. Artık bugünden sonra teklifleri değerlendireceğim" diye konuştu.

Emre Belözoğlu şöyle konuştu:

"Önce hayırlı olsun. Bana, benimle görüşeceklerini söylemişlerdi. Ben de bu nedenle hiçbir takımla temas kurmadım. Çünkü Fenerbahçe benim için çok farklı bir kulüptü. Ancak Terraneo'nun açıklamalarını ben de dinledim. Bu durum karşısında yapacak bir şey yok. Artık bugünden sonra teklifleri değerlendireceğim, yol haritamı çizeceğim. Fenerbahçe takımına başarılar diliyorum. Bu karar sonrası yapacak bir şey yok. Bana bu zamana kadar gösterdikleri sevgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum."

Bu konularda ilginizi çekebilir