Manchester United'dan Bale atağı

Spor ana sayfasında "Manchester United'ın Bale Atağı" manşetini atan Daily Star gazetesinin haberini BBC televizyonu da ana haberlerde verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Robin Van Persie'nin Manchester United'dan gitmesinde büyük rolü olan teknik direktör Louis Van Gaal'ın salı günü transferler kapanmadan önce önemli bir transfer yapma sıkıntısı çektiğine değinen Daily Star, LVG'nin Thomas Müller ve Neymar ile ilgilenmesine rağmen birinci tercihinin Bale olduğunu ve bu transfer gerçekleşirse darbe yapacağını yazdı.

Daily Star, Manchester United Teknik Direktörü'nün Real Madrid'in hedefi De Gea'yı yem olarak kullanmayı planladığını belirtti.

Kulüpten bir kaynak Star Spor Servisi'ne, "Bu kulüp için ideal bir transfer olur. Çok pahalıya gelecek ama Gareth Bale dünyanın en iyi futbolcularından biri. Kaleci De Gea da Real Madrid'e gitmek istediğini belli etti. İki taraf için de uygun bir durum fakat transfer için fazla zaman yok. Böyle anlaşmalar haftalar alır ama United transfer sezonu kapanmadan büyük bir ismi getirmekte kararlı" diye konuştu.

Diğer taraftan Gareth Bale'in Real Madrid'den ayrılmak için acele etmediği öğrenildi.

The Guardian kura çekimleriyle ilgili haberleri verirken Fenerbahçe'ye transfer olan Robin Van Persie'nin bu sezon Avrupa Ligi'nde Celtic ve ülkesinin takımlarından Ajax'a karşı oynayacağına dikkat çekti.

Bu konularda ilginizi çekebilir