Obradovic 2. dalya için sahada

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde yarın Baskonia karşısında sarı-lacivertli takımla 200. galibiyetini almak için mücadele edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, sarı-lacivertli takımın başında 200. galibiyetini yarın THY Avrupa Ligi'nde İspanyol temsilcisi Baskonia ile oynayacakları karşılaşmada almak istiyor.

Sarı-lacivertlilere 2013 yılında gelen Obradovic, bugüne dek takımıyla 265 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 199 galibiyet elde eden Sırp başantrenör, sarı-lacivertli takımın başında 2. dalyasını THY Avrupa Ligi'nde arayacak.

Fenerbahçe'ye basketbolda tarihinin en büyük başarılarını yaşatan tecrübeli başantrenör, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 110, THY Avrupa Ligi'nde 75, Türkiye Kupası'nda 12 ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda da 2 galibiyet sevinci yaşadı.

Galibiyet oranı yüzde 75

Obradovic, sarı-lacivertli takımla 4 yıllık süreçte önemli bir galibiyet yüzdesi yakaladı.

Fenerbahçe'nin başında 265 resmi maça çıkarak 199 galibiyet, 66 yenilgi alan tecrübeli başantrenör, yüzde 75'lik bir kazanma oranıyla sarı-lacivertli taraftarları mutlu etti.

Fenerbahçe'yle 5 kupa, 2 kez Dörtlü Final

Fenerbahçe'nin başında 200. galibiyetini arayan Obradovic, 4. yılını geçirdiği sarı-lacivertlilere 5 kupa sevinci yaşattı.