Prandelli CAS'a gitti

Prandelli ve yardımcıları Galatasaray'dan 4.6 milyon Euro tazminat istemiyle CAS'a başvurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Galatasaray'ın sezon başında takımın başına getirdiği ancak Avrupa'daki kötü sonuçların ardından takımdan gönderdiği Cesare Prandelli, alacakları için CAS'a başvurdu.

Galatasaray'ın Prandelli bilmecesi sürüyor. Yeni yönetimin kötü giden takımın başından gönderdiği Prandelli ve yardımcıları Renzo Casaletto, Giambattista Venturati, Gabriale Pin, Silvia Berti ve Vincenzo Di Galatasaray'dan alacaklarını tahsil etmek için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a başvurdu. 

Galatasaray'ın konuyla ilgili KAP bildirimi şu şekilde: Sözleşmelerinin süresinden önce feshedilmiş olduğu gerekçesi ile futbol takımımızın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ve yardımcıları Renzo Casaletto, Giambattista Venturati, Gabriale Pin, Silvia Berti ve Vincenzo Di sözleşmesel alacaklarının tahsili talebiyle CAS'a başvuruda bulunmuşlardır. 

CAS'taki yargılanmaya ilişkin gerekli olan işlemlere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yapılan bildirimde dava tutarı 4 milyon 596 bin 797,25 euro olarak gösterildi ve Cesare Prandelli'nin davası dışında yardımcıların açtığı tüm davaların birleştirilmesine karar verildi. 

Duruşmanın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Bu konularda ilginizi çekebilir