Şampiyon alkışlarla bitirdi

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu geçen hafta garantileyen Galatasaray, sezonun son maçında konuk olduğu Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi takım şampiyonu maç öncesi alkışlarla karşıladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Spor Toto Süper Lig 'de Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında oynanan son hafta maçı, sportmence görüntülere sahne oldu.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ı çıkış tünelinin sonunda dizilerek bekleyen Rizesporlu futbolcular, sarı-kırmızılı meslektaşlarını alkışladı.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen kaleci Serkan Kırıntılı da takım arkadaşalrı gibi rakibi alkışlayarak, Galatasaraylı futbolcuları tek tek tebrik etti.

Seremoni sırasında Karadeniz ekibinin teknik direktörü Hikmet Karaman ile Galatasaraylı futbolcular arasındaki sıcak diyaloglar dikkati çekti.

Abitoğlu son maçına çıktı

Her iki takım oyuncuları, son maçına çıkan hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nu da alkışladı. Duygusal anlar yaşayan Abitoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Bir puanı paylaştılar

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu geçen hafta garantileyen Galatasaray, sezonun son maçında konuk olduğu Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. 

Sarı kırmızılılar, 52. dakikada Eren Albayrak'ın golüyle geriye düştü. 76. dakikada Bruma'nın yerine oyuna giren Umut Bulut, 86. dakikada Galatasaray'ın beraberlik golünü kaydetti.