'Transfer yaparsak sürpriz olur'

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, transfer ile ilgili "Dövizin nereye geldiği malum. O yüzden ince eleyip sık dokuyoruz" diye konuştu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Transferler ile ilgili konuşan Albayrak, "Transfer edeceğimiz futbolcunun oyun kalitemize, hocamızın sistemine, takımdaki arkadaşlık ortamına uyum sağlayacak olması lazım. Böyle kriterlerimiz var. Bütçemiz çerçevesinde çalışıyoruz. Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın ekonomik durumu belli. UEFA konjonktürü var ayrıca. Dövizin nereye geldiği malum. O yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Transfer yapmayabiliriz, olursa sürpriz olur" diye konuştu.

Forvet konusunda bir endişe yaşamadıklarını ifade eden Albayrak, "Elimizde Türk ve Kamerun milli takımlarının santrforları var. Oyuncularımızdan mutluyuz. Birkaç oyuncuya teklifte bulunduk ama transfer yapmış olmak için transfer yapmak istemiyoruz. Yapacaksak doğru yapalım" ifadelerini kullandı.

Talisca burada mutlu

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Anderson Talisca ile önümüzdeki yıl da devam edeceklerinin belirten Albayrak, "İki senelik kiralık anlaşması var. Önümüzdeki sezon da bizde oynayacak. Ayrıca satın alma opsiyonu zaten kontratta var. Talisca burada çok mutlu. Geçen hafta Ümraniye'de başkanımızla görüştü ve 'Burada çok mutluyum. Burayı kendi kulübüm gibi görüyorum' dedi. Biz de onu çok seviyoruz. İnşallah tamamen bonservisini alırız" şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir